Τρίτη, 10 Δεκέμβριος 2013 22:30

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Για παίκτες στην Αθήνα ο Γκόφας

Γράφτηκε από τον

Δεδομένη είναι η απόφαση στις τάξεις της Καλαμάτας να αποκτήσει 2-3 καλούς ποδοσφαιριστές στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προκειμένου να γίνει πιο ανταγωνιστική και να δυναμώσει με μοναδικό στόχο την άνοδο στη Β' εθνική.

Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας Μίλτος Γκόφας που βρίσκεται από την Κυριακή το βράδυ στην Αθήνα είχε επαφή με δύο ποδοσφαιριστές προκειμένου στις αρχές του χρόνου να… κατηφορίσουν στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Παίζει στον Πανιώνιο

Πρόκειται για έναν 24χρονο αριστεροπόδαρο αμυντικό μέσο που είναι στον Πανιώνιο, χωρίς όμως να έχει χρόνο συμμετοχής και για έναν 22χρονο επιθετικό χαφ που αγωνίζεται σε ομάδα Β' εθνικής και κάνει πολύ καλή σεζόν. Κοινός παρονομαστής και για τους δύο ότι τους είχε παίκτες ο Γκόφας σε προηγούμενη ομάδα του, άρα τους γνωρίζει καλά και προσπαθεί να τους "ψήσει".
Φυσικά και οι δύο περιπτώσεις δεν είναι εύκολες και γι' αυτό από πλευράς Καλαμάτας δεν λένε ονόματα, αφού αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαιο με τις ομάδες.
Ακόμη υπάρχει σκέψη και για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, όμως υπάρχει χρόνος για να βολιδοσκοπηθούν συγκεκριμένοι στόχοι.

Ξεκινά σήμερα
η προετοιμασία

Στο αγωνιστικό τομέα μετά το σημερινό ρεπό η Καλαμάτα ξεκινά αύριο την προετοιμασία της με απογευματινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο για το Κυριακάτικο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο Αχαΐας στην Πάτρα.
Μάλιστα θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Γ. Καλογερόπουλου που έχει υποστεί ένα διάστρεμμα και έκανε και σήμερα θεραπεία, όπως και ο Κωνσταντόπουλος.
Εκτός μάχης είναι ακόμη οι τραυματίες Τριανταφυλλάκης και Μπελεβέντης με τον δεύτερο πάντως να έχει ξεκινήσει τρέξιμο και να μετρά αντίστροφα για την επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους.

Και στην Πάτρα
οι "Bulldogs"

Τέλος, μετά την εντυπωσιακή παρουσία στο Αργος οι οργανωμένοι οπαδοί της Καλαμάτας ετοιμάζουν εκδρομή και στην Πάτρα την Κυριακή. Ο σύνδεσμος "Bulldogs" έκανε γνωστό πως διοργανώνει εκδρομή για τον τελικό κυπέλλου με τον Ατρόμητο Αχαΐας και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του συνδέσμου στο ιστορικό κέντρο (παπλωματάδικα) καθημερινά από τις 9 μ.μ. μέχρι τις 12 μ.μ. και στο κατάστημα "Art Music" (Αρτέμιδος 108) τις ώρες καταστημάτων. Τιμής συμμετοχής 10 ευρώ.
Και η ανακοίνωση των "Bulldogs" κλείνει με δύο υστερόγραφα:
ΥΓ1: Τρέλανε μας κι άλλο Θύελλα!
ΥΓ2: Ολη η Καλαμάτα στην Πάτρα για την κατάκτηση του κυπέλλου.