Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2018 16:30

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 4-0: Πέμπτη σερί νίκη για τους πρωτοπόρους

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 4-0: Πέμπτη σερί νίκη για τους πρωτοπόρους

 

Με σκόρερ τους Λαθύρη (2), Καραγιάννη και Βλάχο ο Πάμισος νίκησε την Κυριακή με 4-0 τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και διατηρεί το προβάδισμα των 4 βαθμών από το δεύτερο Πανθουριακό.

Η ομάδα της Μεσσήνης πέτυχε την 5η σερί νίκη και δείχνει αποφασισμένη για την κατάκτηση του τίτλου.

Στον αντίποδα ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και θα δώσει μάχη στις τελευταίες 7 αγωνιστικές για την παραμονή.

Οι “ερυθρόλευκοι” αγωνίστηκαν για μία ακόμα φορά με αρκετούς μικρούς σε ηλικία παίκτες και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου είχαν πολύ καλή παρουσία.

Ο Πάμισος άνοιξε το σκορ στο 27’ με πλασέ του Καραγιάννη από το ύψος του πέναλτι, ύστερα από φάση διαρκείας και σέντρα του Βέλλη. Νωρίτερα στο 25’ ο Αριστομενόπουλος είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι.

Στο 39’ ο Παπαδόπουλος έκανε παράλληλη σέντρα και ο Λαθύρης με πλασέ έγραψε το 2-0. Ο Πάμισος πέτυχε δύο ακόμα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι στα τελευταία λεπτά. Στο 89’ ο Βλάχος με κάθετη πάσα βρήκε τον Κάνιστρα, αυτός τροφοδότησε τον Λαθύρη που πλάσαρε πάνω από τον γκολκίπερ για το 3-0.

Στο 93’ σε φάση διαρκείας ο Βλάχος από πολύ κοντά διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ζαρακοβίτης με βοηθούς την Τσουκάλη και το Νιάρχο

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αλεξόπουλος, Αριστομενόπουλος, Βέλλης, Μπαστακός, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας (55’ Μπερερής), Λαθύρης, Καραγιάννης, (65’ Καραπετιάν), Κάνιστρας, Παπαδόπουλος (75’ Βλάχος), Μπίσα (83’ Μπογκντάνι)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μάρης, Κακαλέτρης (65’ Αναγνωστόπουλος), Βέλμαχος, Κολλιός, Μαλαπάνης, Μπέρμπερι, Κ. Μάλαμας (75’ Ανδρεάκος), Ζέππος, Μιχαλέας (55’ Μαγουλιανίτης), Χρονόπουλος, Μπαζάνης (70’ Κουπούζος).