Τετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2013 17:58

Ισόπαλο το ντέρμπι στην Κορώνη

Γράφτηκε από τον
Ισόπαλο το ντέρμπι στην Κορώνη

Κορώνη (φωτό) και Χανδριναϊκός έμειναν στο 2-2 στο σημερινό μεγάλο εξ αναβολής ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Με το (δίκαιο) αποτέλεσμα αυτό δεν άλλαξε κάτι στην κορυφή του ομίλου με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στους 22 πόντους.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο αντίπαλοι, καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο, ανέβασε την απόδοσή του μετά το 50΄ και έφτασε στην ισοφάριση ο Ακρίτας ενώ και οι δύο θα μπορούσαν να πάρουν το παιχνίδι καθώς δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες.
Ο Χανδριναϊκός ευτύχησε να προηγηθεί 2-0, με 2 γκολ στις αρχές κάθε ημιχρόνου. Στο 14΄ το 1-0 με κεφαλιά ο Κόντης και το 2-0 στο 50΄ πάλι με κεφαλιά ο Ηλιόπουλος. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω, αντέδρασαν και με δύο γρήγορα γκολ έφτασαν στην ισοφάριση. Στο 70΄ ο Λεμπέσης με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε για την ομάδα του (1-2), με τον Μουτζούρη να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 74΄ με τον ίδιο τρόπο (σουτ). Οι δύο πρωτοπόροι θα μπορούσαν να φτάσουν στην επίτευξη και άλλων γκολ καθώς δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες. Ο Ακρίτας με τον Μαθιόπουλο (80΄, δοκάρι) και τον Μουτζούρη (75΄, σουτ λίγο άουτ) και ο Χανδριναικός με τον Κωνσταντινίδη (18΄) και τον Καραμπάτσο (78΄) που απείλησαν με σουτ. Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τον Λουκά και τον Γιαννέτσο.  

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Παντ. Μαθιόπουλος, Κυριόπουλος, Μπλάνας(3΄ λ.τ Χοτζόλι), Παναγιώτόπουλος, Τομαροπανάγος, Κουτσολιάς, Χρ. Μαθιόπουλος, Λεμπέσης (80΄ Τσιριγώτης), Μουτζούρης, Αν. Μάραντος, Καπινιάρης
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Νικητόπουλος, Κότι, Κουφός, Χρ. Μάραντος, Κατσιγιάννης (60΄ Ντενίς), Φωτόπουλος, Ηλιόπουλος,  Κοντός, Κωνσταντινίδης (85΄ Βασ. Νικητόπουλος), Καραμπάτσος (88΄ Μιχαλόπουλος), Κατσάς