Τετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2013 18:00

Τέλος ο Αντώνης Καλογερόπουλος από την "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

Μετά το Φάνη Κάνιστρα, παρελθόν για τη "Μαύρη Θύελλα" αποτελεί από σήμερα και ο Αντώνης Καλογερόπουλος. Ο ικανός μεσοεπιθετικός δεν υπολογιζόταν από τον Μίλτο Γκόφα και έτσι αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών. Οι αποχωρήσεις όμως δεν σταματούν εδώ και εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν 2-3 ακόμα παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στην Καλαμάτα.


Ο αριθμός θα εξαρτηθεί πάντως και από τις προσθήκες που θα γίνουν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Μίλτος Γκόφας βρέθηκε αυτές τις μέρες στην Αθήνα, όπου είχε επαφές με δύο ποδοσφαιριστές. Εναν αμυντικό μέσο και έναν επιτελικό, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί με τον προπονητή της μεσσηνιακής ομάδας. Αυτή την εποχή όμως δεσμεύονται με συμβόλαιο με τις ομάδες τους και έτσι τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν εφόσον πέσουν οι υπογραφές.
Το βέβαιο είναι ότι η "Μαύρη Θύελλα" θα ενισχυθεί το Γενάρη προκειμένου να συνεχίσει τη βαθμολογική της αντεπίθεση με απώτερο στόχο την άνοδο στη Β' εθνική.

 

Η σκέψη στον τελικό

Το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής διακόπτεται πάντως αυτή την Κυριακή λόγω του τελικού του κυπέλλου στον 4ο όμιλο, όπου η τοπική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Αχαίας στην Πάτρα. Η προετοιμασία ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Τα προβλήματα για τον Μ. Γκόφα έχουν να κάνουν με τους Γιάννη Καλογερόπουλο και Αντώνη Κωνσταντόπουλο, οι οποίοι δεν προπονήθηκαν και η συμμετοχή τους κρίνεται αμφίβολη λόγω τραυματισμού. Ακόμα ατομικό πρόβλημα ακολούθησαν ο Μπόρις Οντσβόνγκ γιατί είχε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και  ο Χρήστος Καλαντζής που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τη γαστρεντερίτιδα, η οποία των ταλαιπώρησε από το βράδυ του Σαββάτου. Αμφότεροι όμως θα είναι έτοιμοι για τον τελικό της Κυριακής.
Ακόμα στις προπονήσεις επέστρεψε ο Βαγγέλης Μπελεβέτης και θα είναι στην αποστολή, ενώ εκτός παραμένει ο Νίκος Τριανταφυλλάκης.
Η Καλαμάτα θα προσπαθήσει να πάρει το κύπελλο για λόγους γοήτρου έχοντας πάντως αντίπαλο μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα.


Σφυρίζει ο Σταθόπουλος

Ο Σπύρος Σταθόπουλος θα διευθύνει το κυριακάτικο παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο Αχαϊας και την ΚαλαΜάτα. Βοηθοί του  θα είναι οι Κώστας Οικονόμου και Γεώργιο Μαντής όλοι από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής. Παρατηρητής διαιτησίας είναι ο Παναγιώτης Καψάλης από την Αιτωλοακαρνανία.