Τετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2013 19:14

ΠΑΜΙΣΟΣ: Παραιτήθηκε και ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Γιαννίτσας

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Παραιτήθηκε και ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Γιαννίτσας

Σε αναζήτηση προπονητή είναι από σήμερα το μεσημέρι ο Πάμισος, καθώς η διοίκηση έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Γιώργου Αργυρόπουλου, τον οποίο και ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του ζωή.


Ο 37χρονος προπονητής συναντήθηκε και σήμερα με τον πρόεδρο Γιώργο Πετρουλάκη, όπου και του ξεκαθάρισε ότι η απόφασή του είναι οριστική και αμετάκλητη. Ετσι η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του βοηθού του Αλέκου Δημητρόπουλου. Οι αποχωρήσεις όμως δεν σταματούν εδώ. Ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Γιαννίτσας (φωτό δεξιά) ανακοίνωσε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, λέγοντας πάντως ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα.
Ο πρόεδρος Γ. Πετρουλάκης πήρε θέση γι' αυτό το γεγονός δηλώνοντας ότι: "Μέσα σ' ένα συμβούλιο  υπάρχουν διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις που όλες έχουν ως απώτερο σκοπό το καλό της ομάδας. Ευχαριστούμε τον κ. Γιαννίτσα για τη μέχρι τώρα προφορά του στην ομάδα. Ο Πάμισος είναι δυνατός και συνεχίζει το δρόμο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος που είναι άμεσος στόχος της ομάδας και κοινή απαίτηση του φίλαθλου κόσμου της Μεσσήνης".
Ο κ. Πετρουλάκης δήλωσε ακόμα ότι οι επαφές για το νέο προπονητή θα ξεκινήσουν από σήμερα. Το θέμα πάντως αναμένεται να κλείσει σύντομα με δεδομένο ότι ο Πάμισος έχει αγώνα την Κυριακή με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμάτας και το πρωτάθλημα της Α' τοπικής βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι.