Δευτέρα, 02 Απρίλιος 2018 20:17

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1: Σημαντικός βαθμός για τους γηπεδούχους

Γράφτηκε από τον

Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν προχθές στο γήπεδο Ασπροχώματος, η τοπική ομάδα με την Ομόνοια.

Στο Ασπρόχωμα θετικό ήταν το ντεμπούτο του Κώστα Λαμπρόπουλου στον πάγκο της ομάδας, στην οποία επέστρεψε μετά από 9 χρόνια, όταν το Ασπρόχωμα είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.

Από την άλλη η Ομόνοια με το βαθμό αυτό ανέβηκε πιο ψηλά στη βαθμολογία και απομακρύνθηκε ακόμη λίγο από το γκρουπ των ομάδων που βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Το γεγονός ότι έχει εξασφαλίσει την παραμονή της, έδωσε τη δυνατότητα στον Σωτήρη Δημάκη να δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς Παναγιώτη Γιάννουλη, Γιώργο Κάγια, Ν. Σπυρόπουλος, ενώ μετά από καιρό ξεκίνησαν στην αρχιη 11άδα οι Δημόπουλος και Τάφα.

Το Ασπρόχωμα πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 17’ με απευθείας φάουλ, που εκτέλεσε ο Μπεκιάρης έξω από την περιοχή και πλάγια. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 35’ μετά από κόρνερ του Τζίφα στο β’ δοκάρι, ο Φέστας κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας έτσι σε 1-1. Στο 73’ ο Γυφτέας με ψηλοκρεμαστό πλασέ έξω από την περιοχή προσπάθησε να σκοράρει, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Γ. Σακκάς, Θεοδωρόπουλος (75’ Χριστόπουλος), Ζαφειρόπουλος, Λούτα, Παπανικολόπουλος, Μουράτι, Μπούρδος, Μπεκιάρης, Κανανάι, Κουκούτσης, Γυφτέας (88’ Παχτίτης).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιαννούλης, Κάιας (46’ Μαραβέλας), Μπάλλας, Φέστας, Πάλιας, Πολυμενέας, Τζίφας, Κωστόπουλος, Τάφα (65’ Καρύδης), Ν.Π. Σπυρόπουλος (65’ Τζανετάκος), Δημόπουλος (82’ Ν. Σπυρόπουλος).