Σάββατο, 14 Δεκέμβριος 2013 11:32

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Για τη νίκη στην Πάτρα με Ατρόμητο Αχαΐας

Γράφτηκε από τον

Να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα του τελευταίου ενάμιση μήνα θέλει η Καλαμάτα που παίζει αύριο Κυριακή (2.30 μ.μ.) στην Πάτρα με τον Ατρόμητο Αχαΐας για τον τελικό του κυπέλλου στον 4ο όμιλο της Γ' εθνικής.

Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και όποιος πάρει τη νίκη θα προχωρήσει στο θεσμό με άλλες 7 ομάδες και θα διεκδικήσει το κύπελλο σε όλη τη Γ' εθνική. Μέχρι τώρα η Καλαμάτα έχει πάρει τρεις εκτός έδρας προκρίσεις με Αρη Αιτωλικού, Μεσολόγγι και Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο και θέλει να ολοκληρώσει την αποστολή της κερδίζοντας για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα τον ισχυρό Ατρόμητο.
Συνάμα μια νέα επιτυχία θα διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο το ηθικό των παικτών, εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος της άλλης Κυριακής με την Αχαϊκή.

Δηλώσεις Γκόφα, Ζαχαρόπουλου

Για τον αυριανό αγώνα δηλώσεις έκαναν στην επίσημη ιστοσελίδα της Καλαμάτας ο προπονητής Μίλτος Γκόφας και ο νεαρός μέσος Μιχάλης Ζαχαρόπουλος.
Ο κ. Γκόφας δήλωσε: «Είναι ένα άλλο παιχνίδι, διαφορετικό από το πρωτάθλημα. Εδω που έχουμε φτάσει είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σωστά και θα πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο».
Ο Μ. Ζαχαρόπουλος ανέφερε: «Είναι ένας τελικός για εμάς, όπως κάθε παιχνίδι. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε όπως πρέπει να κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια».

Αλλαγές στην 11αδα

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας.
Εκτός μάχης από το αυριανό ματς έχουν τεθεί οι τραυματίες Γ. Καλογερόπουλος και Α. Κωνσταντόπουλος που ακολούθησαν θεραπεία.
Ακόμη δεν υπολογίζεται ο εδώ και καιρό τραυματίας Τριανταφυλλάκης και το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός αποστολής και ο ανέτοιμος Μπελεβέντης.
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα το μεσημέρι και η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πάτρα στις 9 το πρωί της Κυριακής.
Οσον αφορά τα πλάνα του Γκόφα για την 11αδα, ο Κολοβούρης φαίνεται να ξεκινά αντί του Ρηγανά, ενώ το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει ένας εκ των Σοφού ή Βασιλόπουλου. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Καντούτση και Σκαρλάκο, δεξιά θα παίξει ο Τσόπελας, στον άξονα οι Τσιμικλής, Ζαχαρόπουλος και πιο μπροστά τους οι Καραχάλιος και Πούτσης. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Οντσβόνγκ και την άλλη θέση διεκδικούν οι Καλαντζής και Γεωργακόπουλος.
Στο πλευρό της "Μαύρης Θύελλας" θα βρίσκονται και αρκετοί οπαδοί της, τόσο οργανωμένοι όσο και διάφοροι μεμονωμένα.
Μάλιστα ο σύνδεσμος "Bulldogs" διοργανώνει εκδρομή και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του συνδέσμου στο ιστορικό κέντρο (παπλωματάδικα) καθημερινά από τις 9 μ.μ. μέχρι τις 12 μ.μ. και στο κατάστημα "Art Music" (Αρτέμιδος 108) τις ώρες καταστημάτων. Τιμής συμμετοχής 10 ευρώ.
Διαιτητής της Κυριακάτικης αναμέτρησης θα είναι ο Σπύρος Σταθόπουλος από την Δυτική Αττική. Βοηθοί του  θα είναι οι Κώστας Οικονόμου και ο Γιώργος Μαντής από τον ίδιο σύνδεσμο. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Π. Καψάλης (Αιτωλοακαρνανίας).