Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2018 13:28

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-4: Καθάρισε από νωρίς

Γράφτηκε από τον

 

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε το Σάββατο το βράδυ από το "Π. Μπαχράμης" ο Πανθουριακός, καθώς επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-0 του Α.Ο. Φαραί.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από το Διαβολίτσι, η οποία τους έβγαλε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης τίτλου στην Α' τοπική, ενώ είχε ως συνέπεια να λυθεί και η συνεργασία με τον Γιώργο Αργυρόπουλο, ο οποίος κάθισε για 4 χρόνια στον πάγκο. Τη σκυτάλη πήρε ο Τάκης Δρούγας που στο ντεμπούτο του είδε τον Πανθουριακό να καθαρίζει εύκολα τους τρεις βαθμούς.

Μόλις στο 4' ο Μάριος Μπιτσάνης με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Θουρίας και στο 13' ο πρώτος της σκόρερ Γιώργος Μουλιάτος έκανε με σουτ (η μπάλα βρήκε και σε αμυντικό) το 0-2. Ο Πανθουριακός τελείωσε ρο ματς στο 38' όταν από ασίστ του Τριανταφυλλάκη, ο Μπιτσάνης και πάλι από κοντά σημείωσε το 0-3. Στο β' μέρος ο Α.Ο. Φαραί προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και στο 58' ο Πανταζής με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 4-0, που ήταν και το τελικό σκορ. Και αυτό γιατί ο Β. Χελάς είχε στο 65' φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι, έπειτα από απόκρουση του Σταθά και στην επόμενη φάση ο Σκιάς έδιωξε πάνω στη γραμμή την μπάλα σε προσπάθεια του Μπιτσάνη.

Το ματς διαιτήτευσε ο Γιαννόπουλος με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Ρουμελιώτη.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Ρακόπουλος, Διαμαντής (70' Μανιάκας),, Κατσιμαγκλής, Στ. Μπούνας, Σκιάς, Δουρούμης, Σεριάτος (85' Πολίτης), Παχής, Χελάς, Σταματελόπουλος (70' Σαμιώτης), Καλαντζής (89' Μπούνας).

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Παντσιώτης (82' Λάσκαρης),, Τριανταφυλλάκης, Οδεμισιώτης,Κλουβάτος, Μουστάκας, Αργυρόπουλος,Μπιτσάνης (70' Δημητρακόπουλος), Μουλιάτος, Πανταζής (74' Βυζάς),, Ι. Χελάς (62' Κουρούπης).