Τρίτη, 08 Μάιος 2018 17:09

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Κρατά την τύχη στα χέρια του

Γράφτηκε από τον
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Κρατά την τύχη στα χέρια του

Με το βαθμό που απέσπασε την Κυριακή το Ασπρόχωμα απέναντι στο Διαβολίτσι, διατηρήθηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και κρατά την τύχη στα χέρια του, όσον αφορά την παραμονή.

Η ομάδα του Ασπροχώματος έχει ένα βαθμό περισσότερο από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε της Α’ τοπικής. Να σημειωθεί ότι με το Διαβολίτσι έκανε την Κυριακή ντεμπούτο στον πάγκο ο Παντελής Τσιγαρίδης.

“Σίγουρα, ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Αυτός ο βαθμός μας κρατάει ζωντανούς στο κυνήγι της παραμονής. Ηταν θετικό το ξεκίνημα, αν κρίνουμε ότι πήγα στην ομάδα την Παρασκευή, και ανέλαβα την καθοδήγηση της σε μια δύσκολη στιγμή και μετά από μία ήττα από τον Ολυμπιακό, ομάδα με την οποία διεκδικούμε την παραμονή”, τόνισε αρχικά στην “Ελευθερία” ο νέος προπονητής του Ασπροχώματος και πρόσθεσε: “ Μίλησα με τα παιδιά στα αποδυτήρια τους εξήγησα ότι έχουμε να δώσουμε τρεις τελικούς. Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε την 3η ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία έχει και την καλύτερη άμυνα και πως ήταν δεν θα ήταν εύκολη η προσπάθεια μας. Ηταν δύσκολο το έργο, αλλά όχι ακατόρθωτο και όλοι οι παίκτες έπρεπε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, όπως και έγινε. Στο τέλος πανηγυρίσαμε τον βαθμό, που σίγουρα θα μας ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει και των δύο τελευταίων αγώνων”.

Οσο για τη συνέχεια, μας είπε: “Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι με το Διαβολίτσι και όπως είπα στα παιδιά τα κεφαλιά κάτω και να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την παραμονή στα δύο επόμενα ματς, κοιτώντας πρώτα αυτό που έχουμε μπροστά μας, με το Φαραί.”

Με 8 νεαρούς

Ενα ακόμη θετικό, πέρα από το βαθμό, ήταν ότι το Ασπρόχωμα παρατάχθηκε στον αγώνα με τον Διαβολίτσι με 7 νεαρούς παίκτες, τους Κυριάκο Μαυροειδέα, Ανδρέα Μυστριώτη, Βαγγέλη Μπεκιάρη, Κώστα Τσαγκλή, Ρονάλντο Κανανάι, Δημήτρη Γυφτέα, Γιάννη Πικιό και στο β’ μέρος χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή και ο Χρήστος Παχτίτης.

Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό και από σήμερα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για να προετοιμαστούν για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Α.Ο. Φαραί. Σε αυτό το παιχνίδι ο κ. Τσιγαρίδης μπορεί να υπολογίζει στους Σωτήρη Κουκούτση, Πέτρο Μπούρδο και Σπύρο Χριστόπουλο, οι οποίοι απουσίαζαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και σπουδών.