Τετάρτη, 09 Μαϊος 2018 14:25

Εβγαλαν διοίκηση οι Παλαίμαχοι Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Εβγαλαν διοίκηση οι Παλαίμαχοι Καλαμάτας

 

Νέα διοίκηση εξέλεξε την Δευτέρα το βράδυ ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Π.Σ. “Η Καλαμάτα”.

Το νέο 7μελές συμβούλιο που θα συγκροτηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες σε σώμα, αποτελείται από 6 πρόσωπα της προηγούμενης διοίκησης και ένα καινούργιο, τον Κώστα Παρασκευόπουλο. Οι υπόλοιποι είναι οι Μανώλης Θεοδώρου, Κώστας Παλαμάρας, Αγγελος Σκαφιδάς, Αντώνης Μαυρέας, Παναγιώτης Σερεμέτης και Βασίλης Φωτεινάκης. Την εξελεγκτική επιτροπή που προέκυψε από τις εκλογές αποτελούν κατά σειρά ψήφων οι Κώστας Ασημακόπουλος, Ακης Δάλλας και Νικήτας Παπανικολόπουλος.

Να σημειωθεί ότι υπήρξε μεγάλη προσέλευση στη γενική συνέλευση σε σχέση με προηγούμενες φορές και ο απερχόμενος πρόεδρος Μανώλης Θεοδώρου ξεκίνησε κάνοντας τον διοικητικό απολογισμό, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: “Είμαστε ένας σύλλογος που μένει ενεργός για να συμμετέχει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, αλλά και σε ότι παιχνίδι έχει σχέση με την ιστορία της Καλαμάτας. Το σύνθημα μας είναι χωρίς παρελθόν δεν υπάρχει μέλλον. Επίσης είμαστε από τα μοναδικά σωματεία που συγκεντρώνουμε εμείς οι ίδιοι χρήματα και τα δίνουμε σε φιλανθρωπικού σκοπούς, όπου έχουμε κληθεί και συμμετέχουμε. Ακόμη με αφορμή διάφορα που ακούγονται και λέγονται τελευταία, κανείς δεν πρέπει να λέει για εμάς ότι δεν αγαπάμε την ομάδα της Καλαμάτας. Θέλουμε πάντα το καλό της ομάδας και δεν ζητάμε να μας δώσουν ούτε θέσεις, ούτε πόστο. Το μόνο που θέλουμε να είναι η ομάδα ψηλά. Στη συνέχεια ανέφερε ότι στις 26 του μήνα θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα το καθιερωμένο φιλικό με τον Ικαρο”.

Ο διοικητικός απολογισμός εγκρίθηκε από το σώμα της συνέλευσης και στη συνέχεια ακολούθησε ο οικονομικός, τον οποίο έκανε ο απερχόμενος ταμίας Κώστας Παλαμάρας, ο οποίος επίσης και εγκρίθηκε και στη συνέχεια έγιναν οι εκλογές, από τις οποίες προέκυψε το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Κίνηση αδελφοποίησης με τον ΠΑΟΚ

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία, ο Αντώνης Μαυρέας ζήτησε και πήρε το λόγο θέλοντας να ενημερώσει τους παρευρισκόμενους σχετικά με την πρόταση που υπάρχει σχετικά με την αδελφοποίηση των παλαιμάχων της Καλαμάτας με το σύλλογο βετεράνων του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανέφερε: “Το διήμερο 27 και 28 Ιουνίου κατά πάσα πιθανότητα θα φιλοξενηθούν στην Καλαμάτα οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Εδώ και δύο χρόνια έχουμε πάρει απόφαση οι δύο σύλλογοι ώστε να γίνει αδελφοποίηση λόγω χρώματος και λόγω ιστορίας. Θα επιδιώξουμε να γίνει παράλληλα με τη διεξαγωγή ενός φιλικού και σε συνεργασία με το Σύλλογο Μικρασιατών Μεσσηνίας”.