Πέμπτη, 19 Δεκέμβριος 2013 19:35

Ο Στρατός καλεί Ρηγανά που θα ζητήσει αναβολή - σε ρυθμούς Αχαϊκής η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

Με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της για ντέρμπι με την Αχαϊκή (3 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) η "Μαύρη Θύελλα". Ο Μίλτος Γκόφας είχε όλους τους παίκτες στην διάθεση του, πλην του τραυματία Τριανταφυλλάκη, ο οποίος εξακολουθεί να κάνει ατομικό πρόγραμμα και του Μπόρις Οντσβόνγκ που είχε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού και προληπτικά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Ο Τριανταφυλλάκης δεν υπολογίζεται για την Κυριακή, ενώ αντίθετα, ο Οντσβόνγκ θα είναι κανονικά στην 11άδα της "Μαύρης Θύελλας" κόντρα στην Αχαϊκή.


Όσον αφορά τον Καντούτση, θα επιστρέψει το Σάββατο από την Αγγλία και θα αποφασίσει ο Γκόφας αν θα τον χρησιμοποιήσει στο ματς της Κυριακή ή όχι.
Από εκεί και πέρα, το κλίμα στο μελανόλευκο στρατόπεδο είναι αισιόδοξο και υπάρχει η πίστη ότι η ομάδα θα συνεχίσει το νικηφόρο σερί που έχει στο πρωτάθλημα και θα πλησιάσει στον ένα βαθμό την Αχαϊκή ομάδα.
Στο μεταξύ, ο βασικός γκολκίπερ της Καλαμάτας Γιάννης Ρηγανάς ειδοποιήθηκε να παρουσιαστεί σε μονάδα της Σπάρτης στις αρχές του Ιανουαρίου, προκειμένου να ξεκινήσει την στρατιωτική του θητεία. Ο ικανός τερματοφύλακας όμως ενημέρωσε τους ανθρώπους της Καλαμάτας πως θα ζητήσει αναβολή και ότι θα συνεχίσει κανονικά να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Με κόσμο
η Αχαϊκή

Την υποστήριξη αρκετών φιλάθλων της φαίνεται πως θα έχει η Αχαϊκή στο εκτός έδρας κυριακάτικο παιχνίδι με την Καλαμάτα. Ο σύνδεσμος φιλάθλων "Ισοβίτες" διοργανώνει εκδρομή και ήδη όπως πληροφορούμαστε έχουν κλείσει 2 πούλμαν ενώ υπάρχει αισιοδοξία και για τρίτο. Παράλληλα, όπως λένε στην Αχαία, αρκετοί είναι αυτοί που θα έρθουν με ΙΧ στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.