Τετάρτη, 27 Ιούνιος 2018 13:03

ΠΑΜΙΣΟΣ: Κινήσεις Πετρουλάκη για να συγκροτηθεί διοίκηση

Γράφτηκε από τον

Τρεις γενικές συνελεύσεις δεν έφεραν αποτέλεσμα στον Πάμισο, που αντιμετωπίζει διοικητικό πρόβλημα μετά την οριστική αποχώρηση του Γιώργου Ντούλη.

Ο απερχόμενος πρόεδρος είχε στείλει επιστολή παραίτησης στη δεύτερη γενική συνέλευση και απουσίασε και από το προχθεσινό ραντεβού για την εκλογή διοίκησης, επιβεβαιώνοντας με δηλώσεις του στην “Ε” ότι ο κύκλος του ολοκληρώθηκε.

Αντίθετα ο παλιός πρόεδρος Γιώργος Πετρουλάκης έδωσε εκ νέου το “παρών” και η συνέλευση τον εξουσιοδότησε να κάνει κινήσεις προκειμένου να συγκροτηθεί διοίκηση και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη Γ’ εθνική.

Απαντες άλλωστε στη γ.σ. διαπίστωσαν ότι η κατάσταση έχει φθάσει σε οριακό σημείο και δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πετρουλάκης έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με επιχειρηματίες εντός και εκτός Μεσσηνίας, ενώ έχει προσεγγίσει και παλιούς παράγοντες του Παμίσου. Ο κουμπάρος του Δημήτρης Αντωνόπουλος είναι ένα από τα πρόσωπα που μπορούν να βοηθήσουν τους Νησιώτες.

Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, που βρέθηκε στη συνέλευση, τόνισε για μία ακόμα φορά ότι είναι δίπλα στον Πάμισο και θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις ώστε να βρεθεί λύση.

Ντούλης: “Θα βοηθήσω ξανά στο μέλλον”

Ο Γιώργος Ντούλης, που μαζί με τους συνεργάτες του, σήκωσε το οικονομικό βάρος τα δύο τελευταία χρόνια μίλησε χθες στην “Ε” για τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από τη διοίκηση. “ Οι λόγοι που διέκοψα τη σχέση μου σε επίπεδο εμπροσθοφυλακής με την ομάδα, έχουν να κάνουν κυρίως με τις επαγγελματικές κυρίως υποχρεώσεις, που με καλούν πολλές φορές να πηγαίνω στο εξωτερικό.

Φέτος μετά βίας μπόρεσα να ανταποκριθώ, πόσο μάλλον του χρόνου που απαιτήσεις είναι οι μεγαλύτερες”.

Ο κ. Ντούλης εκτιμά ότι θα βρεθεί τελικά λύση, αφού όπως λέει: “Υπάρχουν στην πόλη οι άνθρωποι και οι παράγοντες που μπορεί να βοηθήσουν και πρέπει να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, ώστε η ομάδα να σταθεί επάξια στη Γ’ εθνική. Θα πρέπει να παραμείνει ο Πάμισος το στολίδι και η υπερηφάνεια της πόλης.

Στην παρούσα φάση δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά η αγάπη μου παραμένει και είναι βέβαιο ότι ua βοηθήσω ξανά στο μέλλον”.

Ο κ. Ντούλης δεν έχει πλέον λόγο για το χτίσιμο του νέου Παμίσου, αλλά θεωρεί ότι: “ΟΙ παίκτες, που είναι οι πρωταγωνιστές και οι δάσκαλοί τους έκαναν φοβερή δουλειά αυτά τα δύο χρόνια και αυτό αποτελεί κοινή παραδοχή. Πιστεύουν ότι θα πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο και για τη Γ’ εθνική”.