Τρίτη, 10 Ιούλιος 2018 14:07

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Παραμένει στον πάγκο ο Παναγιώτης Δρούγας

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Παραμένει στον πάγκο ο Παναγιώτης Δρούγας

 

Με τον Παναγιώτη Δρούγα στον πάγκο του ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Πανθουριακός και με το νεαρό προπονητή θα συνεχίσει και την ερχόμενη.

Ο πρόεδρος της ομάδας Αγαθοκλής Χριστόπουλος έχει κάνει τις απαραίτητες συζητήσεις μαζί του και συμφώνησαν να συνεχίζουν μαζί και τη νέα σεζόν. Μάλιστα χθες αργά το απόγευμα είχε προγραμματιστεί συνάντηση τους, ώστε να προχωρήσουν στο σχεδιασμό ενόψει της ποδοσφαιρικής σεζόν που έρχεται.

Το σίγουρο είναι ότι ο Πανθουριακός και τη νέα περίοδο θα στηριχθεί στο βασικό κορμό της χρονιάς που πέρασε και από εκεί και πέρα θα γίνουν οι όποιες κινήσεις θα αποφασιστούν στη διάρκεια της προγραμματισμένης χθεσινής συνάντησης. Ηδη οι Μάριος Μπιτσάνης, Αρης Μουστάκας, Θεόδωρος Σταθάς, Βασίλης Πανταζής και Πασχάλης Παντσιώτης, έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους. Χθες στη συνάντηση προέδρου και προπονητή είχαν προγραμματιστεί να γίνουν και επαφές με τους υπόλοιπους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοι θα ανανεώσουν και ποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν σκέψεις το βασικό κορμό της ομάδας να πλαισιώσουν νεαροί και εξελίξιμοι ποδοσφαιριστές, πιθανόν κάποιοι από αυτούς να προέρχονται από την ομάδα της Καλαμάτας, καθώς και κάποιοι που θα αποκτηθούν από το μεταγραφικό παζάρι, ώστε η ομάδα να παραμείνει δυνατή και ανταγωνιστική.

Σε ότι αφορά τις αποχωρήσεις, μέχρι στιγμής έχουν φύγει οι Βαγγέλης Σεφεράσι και Γιάννης Χελάς.