Τρίτη, 10 Ιούλιος 2018 15:59

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Ξεκίνησε την ενίσχυση με Βασίλη Πολυχρόνη

Γράφτηκε από τον

 

Την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του ξεκίνησε ο νεοφώτιστος στην Α’ τοπική, Ολυμπιακός Ανάληψης, που χθες απέκτησε τον Βασίλη Πολυχρόνη.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής που σπούδαζε στην Κομοτηνή και αγωνιζόταν στον Ορφέα Ξυλαγανής επιστρέφει στη Μεσσηνία για λογαριασμό του Ολυμπιακού Ανάληψης. Είναι 23 ετών μεσοεπιθετικός και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Βαλύρας και Πάμισο.

Ανανέωσε και ο Ιωάννου

Εκτός από τη μεταγραφή του Πολυχρόνη, χθες ανανέωσε τη συνεργασία του με τους “ερυθρόλευκους” και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας τη σεζόν που πέρασε στην Α1 τοπική, Κώστας Ιωάννου. Ετσι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές από το υπάρχον υλικό έχουν ανανεώσει, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και με τους υπόλοιπους 4-5 παίκτες, ώστε να κλείσει το θέμα σχετικά με το ποιοι θα μείνουν στην ομάδα και ποιοι θα αποχωρήσουν. Από εκεί και πέρα το βάρος θα πέσει στην ενίσχυση μέσα από το μεταγραφικό παζάρι, όπου στόχος είναι η απόκτηση 3-4 παικτών, ένας παίκτης σε κάθε θέση, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθούν και άλλοι αν υπάρξουν κενά από ενδεχόμενη αποχώρηση παικτών από το υπάρχον δυναμικό.

Σε ότι αφορά την προετοιμασία, ο προπονητής Δημήτρης Αναστασόπουλος, έχει κάνει ένα σχεδιασμό, αλλά δεν έχει καταλήξει, αφού περιμένει πρώτα να γνωστοποιηθεί από την ΕΠΣΜ, η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Α’ τοπικής, για να οριστικοποιήσει την έναρξη των προπονήσεων.