Τετάρτη, 11 Ιούλιος 2018 19:32

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Συνεχίζονται οι επαφές για ανανεώσεις παικτών

Γράφτηκε από τον

 

Συνεχίζονται αυτή την περίοδο οι επαφές της διοίκησης και του προπονητή Νίκου Γεωργακλή με τους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό.

Σκοπός τους είναι να ολοκληρώσουν τις επαφές με όλους τους παίκτες και από εκεί και μετά ανάλογα με το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν να δουν αν χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση και να κάνουν τις ανάλογες κινήσεις.

Πάντως μέχρι στιγμής, οι ανανεώσεις είναι σε καλό δρόμο και με τις πρώτες προσθήκες του Νίκου Ξεροβάσιλα και του Γιάννη Καλογερόπουλο, είναι κινήσεις που ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα και όλοι μαζί διοίκηση και προπονητής κάνουν την προσπάθεια για το βήμα παραπάνω.

Εκτός από το αγωνιστικό μέρος, η διοίκηση κινείται και για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις δυσκολίες στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Μια από αυτές τις κινήσεις είναι και η μεγάλη εκδήλωση πολιτιστικού περιεχομένου, που θα διοργανώσει η ομάδα στις 11 Αυγούστου. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί συναυλία με το συγκρότημα “Γυνακεία Υπόθεση”.