Πέμπτη, 12 Ιούλιος 2018 11:40

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ξεκινά σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ξεκινά σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

 

 

Από σήμερα ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Καλαμάτας. Οι τιμές φέτος θα είναι από 60 εώς 140 ευρώ ενώ θα υπάρχουν προνομιακές τιμές για διάφορες κατηγορίες.

Οι ‘μελανόλευκοι” στην σχετική ανακοίνωση τους κάνουν λόγο για γεμάτο γήπεδο και αισιοδοξία για επίτευξη των στόχων: “Με σύνθημα "A storm is coming" και με ψηλά το κεφάλι, αφήνουμε πίσω τις δυσκολίες του παρελθόντος και προχωράμε με αισιοδοξία για την αγωνιστική χρονιά 2018 – 2019. Θα δώσουμε μια σκληρή μάχη και θα τα καταφέρουμε, έχοντας στο πλευρό μας τον κόσμο μας. Προχωράμε με συντονισμένα βήματα για τη δυναμική αναδιοργάνωση της ομάδας μας.

Στόχος μας ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός και όραμα μας ένα γεμάτο από κόσμο γήπεδο με φιλάθλους που θα το απολαμβάνουν”.

Από εκεί και πέρα, τα εισιτήρια διαρκείας 2018 – 2019 έχουν υπολογιστεί ώστε να παρέχουν στον κάτοχο έκπτωση σε σχέση με το απλό εισιτήριο.

Στους κατόχους θα παρέχονται εκπτώσεις από τους χορηγούς.

Θα υπάρχει έκπτωση 20% σε φοιτητές και ανέργους (Απαραίτητη η προσκόμιση φοιτητικής και αστυνομικής ταυτότητας και αντίστοιχα η προσκόμιση ταυτότητας και ενεργή κάρτα ανεργίας).

Παράλληλα, τα παιδιά έως και 10 ετών μπορούν να προσέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.

Κάθε γονιός - κηδεμόνας μπορεί να εξασφαλίσει παιδικό – εφηβικό εισιτήριο διαρκείας με έκπτωση 50% για κάθε παιδί ή έφηβο από 10 έως 18 ετών. (Απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης (του παιδιού) για την έκδοση του εισιτηρίου).

Επιπλέον, θα λειτουργήσει μαθητική κερκίδα ενώ θα υπάρχει δωρεάν είσοδος στις μητέρες συνοδούς.

(Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα και τις παροχές μπορείτε να απευθυνθείτε στον «Π.Σ. Η Καλαμάτα»: e-mail: fckalamata1967@gmail.com, Τηλ: 27210 98999).

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκινά σήμερα ενώ τα σημεία εξυπηρέτησης είναι: Γήπεδο Μεσσηνιακού (στα γραφεία). Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 14:00 και 18:00 – 20:00. Σάββατο: 10:00 – 13:00.

Πρόβλημα στα Παλιάμπελα,

στο Στάδιο η προετοιμασία

Στο Αθλητικό Κέντρο στα Παλιάμπελα σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους στην “Μαύρη Θύελλα”, ωστόσο φαίνεται πως τελικά αυτό είναι δύσκολο να συμβεί. Το γήπεδο δεν είναι ακόμη σε θέση να φιλοξενήσει την ομάδα, καθώς ο τάπητας δεν είναι σε καλή κατάσταση και οι άνθρωποι της Καλαμάτας εκτιμούν ότι σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει εκεί προετοιμασία. Στην “Μαύρη Θύελλα” μάλιστα προγραμματίζουν μια συνάντηση με τον δήμαρχο Π. Νίκα, ώστε να ενημερωθούν για το αν και τι μπορεί να γίνει στο εν λόγω γήπεδο.

Παράλληλα, σκέφτονται να ζητήσουν το Δημοτικό Στάδιο για να γίνονται εκεί οι περισσότερες προπονήσεις κατά την προετοιμασία. Οσον αφορά το γήπεδο του Μεσσηνιακού, εκεί η διοίκηση της ομάδας έχει κάνει κάποιες ενέργειες και προγραμματίζει σπορά στον τάπητα ώστε να είναι έτοιμος να φιλοξενήσει τα τελευταία φιλικά και τα επίσημα παιχνίδια.

Μεταγραφές, ανανεώσεις και

προπονητής τερματοφυλάκων...

Αγωνιστικά, η Καλαμάτα εντός των ημερών αναμένεται να κλείσει το θέμα του προπονητή τερματοφυλάκων, ο οποίος δεν θα είναι από τη Μεσσηνία. Ο νεαρός γκολκίπερ Παναγιώτης Μπεσσής έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει και λογικά δεν θα συνεχίσει στην ομάδα ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Αγγελο Σαραντόπουλο καθώς χθες οριστικοποιήθηκε ότι δεν μένει στην “Μαύρη Θύελλα”.

Θυμίζουμε ότι έχουν αποκτηθεί οι Κόκκαλης, Μίνγκας και Μπίζος και έχουν ανανεώσει στην ομάδα οι Λιόλιος, Αθανασόπουλος και Ζαχαρόπουλος. Τις επόμενες μέρες αναμένονται νέες μεταγραφές από την Καλαμάτα