Πέμπτη, 12 Ιούλιος 2018 12:28

ΕΡΑΝΗ: Συνεχίζει στον πάγκο ο Κώστας Λυμπερόπουλος

Γράφτηκε από τον

Η συνέχιση της συνεργασίας Εράνης και Κώστα Λυμπερόπουλου ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρη μετά την ολοκλήρωση του περσινού πρωταθλήματος και επιβεβαιώθηκε χθες...

Ο Φιλιατρινός τεχνικός ανανέωσε τη συνεργασία του με την Εράνη και θα την οδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία παραμένει ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος, ο οποίος παράλληλα θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και κάτω από τα γκολπόστ.

Η φιλοσοφία της Εράνης θα παραμείνει ίδια και του χρόνου, δηλαδή οι “πράσινοι” θα στηριχθούν στα νεαρά παιδιά από την ακαδημία που πήραν πολύτιμες εμπειρίες πέρυσι από την αρχή της σεζόν, ενώ θα υπάρχουν και 5-6 έμπειροι ποδοσφαιριστές για να στηρίξουν αυτό το πλάνο.

Ανανέωσε ο Πέππας, κοντά σε συμφωνία και με Βλαχόπουλο

Ο πρώτος παίκτης που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Φιλιατρινό σύλλογο ήταν ο μεσοαμυντικός Γιώργος Πέππας που θα φορά τα πράσινα για τρίτη σερί σεζόν.

Παράλληλα κοντά σε συμφωνία βρίσκονται οι Φιλιατρινοί και με τον έμπειρο επιθετικό Κώστα Βλαχόπουλο και εκφράζεται αισιοδοξία πως αύριο θα ανακοινωθεί κι επίσημα η συνέχιση της συνεργασίας τους.

Επαφή θα γίνει και με τον 36χρονο μεσοεπιθετικό Βασίλη Μπεγέτη, μιας και υπάρχει επιθυμία για ανανέωση.

Παρελθόν αποτελούν οι Αυγερινός Δημητρακόπουλος και Βασίλης Αλεβίζος, τα κενά των οποίων θα καλυφθούν με παίκτες πρώτης γραμμής.