Σάββατο, 14 Ιούλιος 2018 11:25

Ο Δημήτρης Τσιριβάκος το πρώτο διαρκείας της “Μαύρης Θύελλας”

Γράφτηκε από τον

Η Καλαμάτα από την Πέμπτη έθεσε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα χρονιά και χθες η ομάδα ανακοίνωσε τον φίλαθλο που πήρε στα χέρια του πρώτος ένα εισιτήριο διαρκείας.

Ο λόγος για τον γνωστό καλαματιανό φαρμακοποιό και ένθερμο φίλαθλο της Μαύρης Θύελλας Δημήτρη Τσιριβάκο. Ενας από τους πιστούς οπαδούς της ομάδας, εκφράζει την αισιοδοξία του για την καινούργια σεζόν στην Γ’ Εθνική και πιστεύει πως η χρονιά θα εξελιχθεί θετικά για την Μαύρη Θύελλα ενώ στέλνει το δικό του μήνυμα για την αγορά των διαρκείας.

“Σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται η ομάδα και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, όλοι όσοι την αγαπάμε πρέπει να την στηρίζουμε. Και οφείλουμε να το δείχνουμε στην πράξη. Η αγορά διαρκείας αποτελεί την στήριξή μας, η οποία δεν προσφέρεται ως αντάλλαγμα για κάτι. Εγώ και πολλοί άλλοι φίλοι που βρισκόμαστε χρόνια στην κερκίδα αυτό πιστεύουμε...”, λέει ο κ. Τσιριβάκος, ο οποίος υπήρξε επί χρόνια κατά το παρελθόν πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας.

Αναλύοντας τις σκέψεις του για την νέα σεζόν, τονίζει: “Η ομάδα αλλάζει φέτος πρόσωπο, ξεκινάμε σχεδόν από το μηδέν οπότε το εγχείρημα είναι δύσκολο και απαιτεί προσπάθεια. Ωστόσο, πιστεύω πως τα πράγματα, τελικά, θα εξελιχθούν περισσότερο εύκολα για εμάς και θα φτάσουμε στο στόχο μας. Και το λέω αυτό όχι απλά γιατί από την φύση μου είμαι αισιόδοξος, αλλά γιατί βλέπω την κατάσταση που επικρατεί στις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Μπορούμε λοιπόν να τα καταφέρουμε!”

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Καλαμάτας για την σεζόν 2018-19 γίνονται από τα γραφεία της ομάδας στο Γήπεδο Μεσσηνιακού κατά τις κάτωθι ημέρες και ώρες:

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 14:00 και 18:00 – 20:00. Σάββατο: 10:00 – 13:00

Μεταγραφικά δεν υπήρξε χθες κάποια εξέλιξη.