Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2014 17:47

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καθοριστικό το ματς με την Ομόνοια

Γράφτηκε από τον

Χωρίς νίκη από την 7η αγωνιστική όταν και επικράτησε με 2-1 του Τσικλητήρα Πύλου είναι η Σπερχογεία με συνέπεια να έχει υποχωρήσει στην 13η θέση της Α' τοπικής. Οι "ταύροι" στις έξι τελευταίες αγωνιστικές μετρούν δύο ισοπαλίες με Εράνη, Ολυμπιακό και τέσσερις ήττες από Εθνικό Μελιγαλά, Πάμισο, Διαβολίτσι και Τέλλο Αγρα, με τις τρεις να είναι συνεχόμενες.

Ετσι η Σπερχογεία βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και αύριο φιλοξενείται στο "Γ. Λουκαρέας" από την ουραγό Ομόνοια.
"Πιστεύω ότι είναι καθοριστικό ματς για τη συνέχεια. Δεν πηγαίνουμε καλά στα τελευταία παιχνίδια και πρέπει να ανακάμψουμε. Το ίδιο καθοριστικό βέβαια είναι και για την Ομόνοια", λέει στο "Ν" ο Τάσος Χατζηαγγελής. Ο προπονητής των "ταύρων" ευελπιστεί πάντως ότι και με τις προσθήκες που θα γίνουν, θα αλλάξει η εικόνα και η ομάδα θα ξεφύγει σύντομα από τη δύσκολη βαθμολογική θέση.
Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, αλλά πρόθεση είναι να υπάρξει ενίσχυση.
Οσον αφορά το μεθαυριανό παιχνίδι, κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή των Βασιλόπουλου και Στέφανου λόγω τραυματισμού, ενώ δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό ο Καλλιντέρης.