Πέμπτη, 02 Ιανουάριος 2014 17:51

"Να μην υποτιμήσουμε τον Αρη Αιτωλικού", λέει ο Δ. Τσάκωνας

Γράφτηκε από τον

Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η προετοιμασία του Μεσσηνιακού για το πρώτο ματς του 2014 με αντίπαλο τον Αρη Αιτωλικού. Οι "πράσινοι" προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες και θέλουν να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών προκειμένου να απομακρυνθούν και άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτή τη στιγμή ο Μ.Γ.Σ. βρίσκεται στο +6 και έχει την ευκαιρία να μεγαλώσει τη διαφορά με δεδομένο ότι υποδέχεται την προτελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα.


Ο Αρης έχει πέντε βαθμούς, με μια μόλις νίκη σε 11 αγωνιστικές. Πολύ δύσκολα λοιπόν θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Για το Δημήτρη Τσάκωνα, ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο το ματς της Κυριακής. Ο προπονητής του Μεσσηνιακού τονίζει ότι: "Δεν σημαίνει τίποτα ότι ο Αρης Αιτωλικού είναι προτελευταίος. Πρέπει να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, αλλά να τον σεβαστούμε γιατί είναι καλή ομάδα, ανεξάρτητα από τη βαθμολογική θέση. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά και πιστεύω ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο πρωτάθλημα. Ελπίζω ότι η διακοπή δεν θα μας επηρεάσει γιατί κάναμε προπονήσεις και φιλικά. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μία ακόμα νίκη ώστε να εξασφαλίσουμε σύντομα την παραμονή και να δώσουμε ευκαιρίες και σε νέα παιδιά".
Η προετοιμασία για τον Αρη συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Ο Σπανός ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και μάλλον θα προφυλαχθεί, ενώ δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Κουκούτσης και ο τιμωρημένος Κουρεντζής. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Κυριακόπουλος που εξέτισε την ποινή του.

Τα μεταγραφικά

Οι άνθρωποι του Μεσσηνιακού επιμένουν στη θέση που έχουν εκφράσει εδώ και μέρες. Οτι δηλαδή η ομάδα θα πορευτεί με το υπάρχον υλικό και αν προκύψει κάτι εξαιρετικό στη μεσοεπιθετική γραμμή, τότε θα το εξετάσουν. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, αλλά μετά το ματς με τον Αρη Αιτωλικού το κεφάλαιο μεταγραφές θα… ανοίξει.