Σάββατο, 25 Αύγουστος 2018 14:14

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Με νεαρούς παίκτες στο σημερινό φιλικό

Γράφτηκε από τον

 

Με νεαρούς παίκτες θα αγωνιστεί ο Πανθουριακός στο σημερινό φιλικό με τη Σπερχογεία, το οποίο θα διεξαχθεί στις 6 το απόγευμα στο “Πέτρος Γεωργανάς”.

Η ομάδα της Θουρίας συνεχίζει την προετοιμασίας της με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια ώστε σιγά-σιγά να ετοιμαστεί για τις επίσημες υποχρεώσεις της σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

Ο προπονητής Παναγιώτης Δρούγας στο σημερινό φιλικό, θα δώσει χρόνο συμμετοχής κυρίως στους νεότερους σε ηλικία παίκτες θέλοντας να δει αν έχουν αρχίσει να αφομοιώνουν τακτικές και συστήματα που μαθαίνουν στην διάρκεια των προπονήσεων.

Το παραπάνω φιλικό είναι το δεύτερο, αφού έχει προηγηθεί αυτό με το Διαβολίτσι (1-1) και για την ώρα δεν έχει προγραμματιστεί κάποιο άλλο, μιας και το επόμενο Σαββατοκύριακο υπάρχουν οι αγώνες της Α’ φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας, όπου η ομάδα της Θουρίας θα αγωνιστεί εκτός έδρας στις 2 Σεπτεμβρίου με την Εράνη.

Ο Πανθουριακός δεν έχει βλέψεις για πρωτάθλημα της φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς στόχος είναι η ανάδειξη των νεαρών παικτών που διαθέτει στο έμψυχο δυναμικό του και να έχει μια ανταγωνιστική ομάδα, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, στον Πανθουριακό θα δοθούν με τη μορφή δανεισμού κάποιοι νεαροί παίκτες από την παιδική ομάδα της Καλαμάτας.