Δευτέρα, 27 Αύγουστος 2018 12:36

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ξεκίνησε προετοιμασία για τη Β’ εθνική ο Εθνικός Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ξεκίνησε προετοιμασία για τη Β’ εθνική ο Εθνικός Καλαμάτας

 

Με κύριο στόχο να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, η γυναικεία ομάδα του Εθνικού Καλαμάτας ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν.

Αυτό επισήμαναν μεταξύ άλλων στις δηλώσεις τους ο γενικός γραμματέας και υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος Γιώργος Γαϊτάνης εκ μέρους της διοίκησης και η Ντορίτα Μαυροειδή, που και φέτος θα έχει διπλό ρόλο, ως προπονήτρια και αθλήτρια, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το τρέξιμο. Ο Γιώργος Γαϊτάνης δήλωσε: “Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία. Αν μας βγει η άνοδος δεν θα πούμε όχι. Πάντα οι στόχοι μας είναι υψηλοί, αλλά και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Ακόμη στόχος είναι να έχουμε μια ομάδα που να μοιάζει με οικογένεια, όπου η κάθε αθλήτρια να σέβεται την άλλη”.

Η Ντορίτα Μαυροειδή ανέφερε: “Ξεκινήσαμε με στόχο να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι μια κατηγορία άγνωστη προς εμάς. Θέλουμε να περνάμε καλά και να διασκεδάζουμε. Από εκεί και πέρα ότι μας αξίζει να το πάρουμε”.

Ο Γιώργος Γαϊτάνης, υποδέχτηκε στα αποδυτήρια του δημοτικού γηπέδου Δυτικής Παραλίας (πρώην Σφαγείων), την προπονήτρια Ντορίτα Μαυροειδή και τις αθλήτριες της ομάδας. Πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο, ο κ. Γαϊτάνης εκ μέρους της διοίκησης καλωσόρισε όλα τα κορίτσια και τους μίλησε ενόψει της νέας χρονιάς και στη συνέχεια η Ντορίτα Μαυροειδή ενημέρωσε για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, όπου έκαναν την πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Το παρών στη χθεσινή πρώτη προπόνηση έδωσε και μια παλιά αθλήτρια η Χριστίνα Ελευθεράκη, η οποία αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία της, την ομάδα να πραγματοποιήσει τους φετινούς της στόχους.

Στη διάρκεια της χρονιάς, η Ντορίτα Μαυροειδή θα έχει στη διάθεση της, τις παρακάτω αθλήτριες Δέσποινα Δημητρακοπούλου, Αντωνία Πουλακίδα, Μαρία Βουτσά, Σία Φιλανδριανού, Κατερίνα Κόντη, Ελένη Τσαμπούκου, Λαμπρινή Γιαννοπούλου, Σούλα Γιαννοπούλου, Φωτεινή Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνα Τσάκαλη, Κωνσταντίνα Λεμπέση, Εύα Σακκά, Αρτεμις Νίκα, Βασιλική Σπηλιοπούλου, Αναστασία Καλύβα, Αριστέα Κομινάκης, Φαίκη Νικολοπούλου, Γιώτα Σαούτη, Ελπίδα Χαρλέπα, Μαρία Παναγιωτακοπούλου, Μαρία Μυκονιωτάκου, Δανάη Τσιγάρου και Χριστίνα Ελευθεράκη.

Σε ότι αφορά τα φιλικά προετοιμασίας, για την ώρα δεν έχει κλειστεί κάποιο, όμως οι παράγοντες σε συνεργασία με την προπονήτρια Ντορίτα Μαυροειδή θα αρχίσουν τις επόμενες ημέρες να κάνουν τις επαφές με διάφορες ομάδες για να κλείσουν φιλικά. Στις σκέψεις τους είναι να κάνουν φιλικά με ομάδες από τους γύρω νομούς, όπως η Νίκη Τραγανού (ΕΠΣ Ηλείας), ο Αρης Τρίπολης (ΕΠΣ Αρκαδίας) και η Καρυάτιδες (ΕΠΣ Λακωνίας).