Δευτέρα, 27 Αύγουστος 2018 17:47

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ: Ξεκινά η δουλειά για τη Β’ τοπική

Γράφτηκε από τον

 

Στο γήπεδο του Δωρίου θα ξεκινήσει σήμερα στις 6 το απόγευμα την προετοιμασία του για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Διαγόρας Κοπανακίου.

Στα αποδυτήρια του γηπέδου είναι το ραντεβού της διοίκησης με τον προπονητή Γιάννη Αντωνόπουλο (φωτό) και τους ποδοσφαιριστές παλιούς και νέους. Μετά την πρώτη γνωριμία μέλη της διοίκησης θα μιλήσουν στους παίκτες για τους στόχους που έχει η ομάδα τη νέα χρονιά και μετά ο προπονητής θα τους ενημερώσει για το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Μετά αφού παραλάβουν το αθλητικό θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο για την πρώτη προπόνηση.

Ο Γιάννης Αντωνόπουλος που θα βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στον πάγκο του Διαγόρα, θα έχει στη διάθεση του κατά τη διάρκεια της χρονιάς τους ντόπιους παίκτες που έμειναν στην ομάδα, αυτούς που ανανέωσαν, αλλά και τα μεταγραφικά αποκτήματα, που είναι οι Χρήστος Γεωργόπουλος, Παναγιώτης Αντωνόπουλος, Γιάννης Ζώτος και ο 19χρονος αμυντικός (δεξί μπακ, στόπερ) Γιάννης Γυφτοχρήστος, που αγωνιζόταν στον Α.Ο. Πατίστα. Οι κινήσεις ενίσχυσης θα συνεχιστούν αφού στόχος είναι να αποκτηθούν τουλάχιστον δύο παίκτες, ένας τερματοφύλακας και ένας επιθετικός.

Εργασίες στο γήπεδο

Μέσα στην εβδομάδα, πολύ πιθανόν και από σήμερα, αναμένεται να ξεκινήσουν οι πρώτες εργασίες, στο γήπεδο του Κοπανακίου, που αφορούν τον καθαρισμό, από χόρτα και άλλα αντικείμενα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Από εκεί και μετά ο εργολάβος που έχει αναλάβει να φτιάξει τον αγωνιστικό χώρο θα προχωρήσει στις απαραίτητες εργασίες, ώστε να τοποθετήσει στη συνέχεια τον πλαστικό τάπητα.

Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει ικανοποίηση μετά την παραπάνω εξέλιξη, μιας και σύντομα θα επιστρέψει μετά από χρόνια στη φυσική της έδρα. Είναι πολύ πιθανό να προλάβουν και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής.