Δευτέρα, 27 Αύγουστος 2018 18:00

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Πρώτη σήμερα στο γήπεδο των Αρφαρών

Γράφτηκε από τον
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: Πρώτη σήμερα στο  γήπεδο των Αρφαρών

 

Την πρώτη του προπόνηση για τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιήσει ο Ατρόμητος Πλατύ σήμερα στις 6 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Αρφαρών.

Η συγκέντρωση θα γίνει στο αποδυτήρια, εκεί όπου μέλη της διοίκησης θα περιμένουν τον προπονητή Δημήτρη Παυλόπουλο και τους ποδοσφαιριστές παλιούς και νέους, όπου θα τους ενημερώσουν για τους στόχους που έχει η ομάδα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Στη συνέχεια θα παραλάβουν το αθλητικό υλικό και θα βγουν στο γήπεδο για να ξεκινήσουν το τρέξιμο.

Την τεχνική καθοδήγηση του Ατρόμητου τη νέα χρονιά θα έχει μόνος του ο Δημήτρης Παυλόπουλος, μιας και ο συνεργάτης του, την περασμένη σεζόν, Βασίλης Τσιλίκος αποχώρησε από την ομάδα. Εκτός από τον Τσιλίκο έχουν φύγει από τον Ατρόμητο και οι Γρηγόρης Γιαννούκος και Γιώργος Κοντόπουλος.

Από εκεί και πέρα η ομάδα θα στηριχθεί στους περισσότερους παίκτες από το περσινό έμψυχο δυναμικό και σε αυτούς θα προστεθούν οι Νόρμπερ Κοσένιακ (λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα όσο θα ήθελε), Λάμπρος Παπαλάμπρος, που επέστρεψε από τη Νέδουσα Αλαγονίας, Νίκος Μητρόπουλος, Μάριος Ανδρεόπουλος και Χρήστος Ανδρεόπουλος. Βέβαια η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού δεν έχει ολοκληρωθεί. Η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές με παίκτες, καθώς στόχος είναι να αποκτηθούν ακόμη τρεις, οι οποίοι θα δυναμώσουν τις ομάδες σε θέσεις που έχει ανάγκη.

Η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση έδρας για τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας τη νέα περίοδο. Ετσι μία από τις προτάσεις που εξετάζει είναι να χρησιμοποιήσει η ομάδα για τα επίσημα παιχνίδια της ως έδρα το γήπεδο της Μικρομάνης.

Παράλληλα στη διοίκηση περιμένουν και τις εξελίξεις για την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο του Πλατύ. Ηδη ο φάκελος για την τοποθέτηση πλαστικού τάπητα έχει πάει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ώστε να γίνει η σχετική δημοπρασία και να βγει ο ανάδοχος που θα αναλάβει το έργο.