Τρίτη, 28 Αύγουστος 2018 15:45

Αρχίζει προετοιμασία ο Κεραυνός

Γράφτηκε από τον

Σήμερα στις 6.30 το απόγευμα θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής ο Κεραυνός Καλαμάτας.

Η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί λίγη ώρα νωρίτερα στα αποδυτήρια της ομάδας, όπου η διοίκηση αφού καλωσορίσει τον προπονητή Δημήτρη Μαυροειδή και τους παίκτες θα τους ενημερώσει για τους στόχους της νέας σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές θα παραλάβουν το αθλητικό υλικό, αλλά και το πρόγραμμα της προετοιμασίας από τον προπονητή και θα μεταβούν στο δημοτικό γήπεδο “Παναγιώτης Μπαχράμης” για να κάνουν την πρώτη του προπόνηση.

Η ομάδα και τη νέα χρονιά θα στηριχθεί στους περισσότερους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό και στα νέα αποκτήματα.

Στον πάγκο συνεχίζει και τη νέα χρονιά ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος είχε αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας στα μέσης την προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Νέα πρόσωπα στην ομάδα είναι ο αμυντικός Κώστας Χασάπης από τον Αστέρα Μικρομάνης και οι μεσοεπιθετικοί Χρήστος-Γιάννης Καρδάσης από τον Αστέρα Μικρομάνης και Γιάννης Πιτσιλής από τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας. Σε ότι αφορά την ενίσχυση, γίνεται προσπάθεια για την απόκτηση ακόμη δύο παικτών στις θέσεις του στόπερ και του αμυντικού χαφ. Ηδη οι επαφές με δύο παίκτες που προέρχονται από ομάδες της Α’ τοπικής έχουν προχωρήσει αρκετά και σύντομα αναμένεται η διοίκηση να ανακοινώσει τη συμφωνία συνεργασίας.

Από εκεί και πέρα, ο υψηλόσωμος επιθετικός Διονύσης Χανδρινός ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα, ενώ παρελθόν αποτελούν οι Γιώργος Κοντούλης, Γιάννης Ρούσεφ και Αγγελος Γεωργακόπουλος.