Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018 15:49

Α.Ο. ΦΥΤΕΙΑΣ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 0-2: Χτύπησε στην αρχή και στο τέλος (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΦΥΤΕΙΑΣ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 0-2: Χτύπησε στην αρχή και στο τέλος (φωτό)

 

Με σκόρερ τους Τσουκαλά και Τζανετέα το Διαβολίτσι νίκησε χθες με 2-0 τον Α.Ο. Φυτειάς στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης” και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στους “16” του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν στην αρχή (15’) και στο τέλος (89’) σ’ έναν αγώνα που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Τόσο οι καλαματιανοί που προετοιμάζονται για το πρωτάθλημα της Α1 τοπικής, όσο και ο ΑΟΔ που έχει υψηλές βλέψεις στην Α’ τοπική, έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμα πολλή δουλειά.

Το Διαβολίτσι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν βέβαια καλύτερο και έφθασε δίκαια στη νίκη, παρότι αγωνίστηκε από το 70’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λιόλιου με δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα λίγο δευτερολέπτων!

Ο πρώην αμυντικός της “Μαύρης Θύελλας” είδε την πρώτη κίτρινη κάρτα από το ρέφερι Τσουλάκο για διαμαρτυρία και τη δεύτερη γιατί δεν φορούσε καλαμίδες. Η κούραση όμως ήταν εμφανής στις προσπάθειες των γηπεδούχων, που όχι μόνο δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά δέχτηκαν στο φινάλε και δεύτερο γκολ.

Ο Ζάκκας σούταρε στο 89’ ο Κοσμάς απέκρουσε και στην επαναφορά ο Τζανετέας την έστειλε στα δίχτυα.

Το 0-1 είχε γίνει, όπως προαναφέραμε στο 15’, με τον Τσουκαλά να εκμεταλλεύεται την σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων και να σκοράρει σε κενή εστία.

Νωρίτερα πάντως ο Α.Ο. Φυτειάς είχε φθάσει δύο φορές κοντά στο γκολ. Στο 4’ με το φάουλ του Φλέσσα, με τον Κωνσταντακόπουλο να πετάγεται στη δεξιά του γωνία και να διώχνει σε κόρνερ και στο 14’ με την προβολή του Τσέρτου (από σέντρα του Κωστέα) που πέρασε άουτ. Ενδιάμεσα στο 11’ ο Κάνιστρας είχε σουτ από πλάγια θέση στο κάθετο δοκάρι.

Ο Α.Ο. Φυτειάς ισοφάρισε τα... δοκάρια στο 23’ με τη σέντρα – σουτ του Μπάλλα από αριστερά να βρίσκει το κάθετο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης και μετά από κόντρες η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Αγγ. Μπαστακού, αλλά ο ρέφερι Τσουλάκος που ήταν κοντά στη φάση το θεώρησε ακούσιο.

Βοηθοί του Τσουλάκου ήταν η Αγγελή και ο Π. Νικολόπουλος.

Α.Ο. ΦΥΤΕΙΑΣ: Κοσμάς, Μαυροειδής, Λότσι (71’ Σκριβάνος), Ταβουλαρέας, Χ. Μπαστακός, Σώκαλης, Κωστέας (46’ Κυριακός), Μπάλλας, Μουλιάτος, Τσέρτος, Φλέσσας.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Κρεμμύδας, Εμμανουήλ (55’ Λιόλιος), Αγγ. Μπαστακός, Πιτσιλής, Τζανετέας, Ζάκκας, Μπαλόπουλος, Κουλόπουλος, Τσουκαλάς (58’ Παλλιάς), Κάνιστρας (75’ Σπ. Σουλαντίκας).