Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2018 11:01

ΠΑΜΙΣΟΣ: Φιλική νίκη 2-1 την Ενωση Λέρνας

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τους Σέγκμπια και Βλάχο ο Πάμισος νίκησε χθες σε φιλικό ματς στη Νέα Κίο με 2-1 την Ενωση Λέρνας.

Οι Νησιώτες παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο τεστ με τη Βάρδα (0-2) στη Μεσσήνη και πήραν την πρώτη τους φιλική νίκη.

Ο Σέγκμπια μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ και η Ενωση Λέρνας, που ετοιμάζεται επίσης για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, ισοφάρισε στο 35’. Ο Βλάχος όμως στο 75’ διαμόρφωσε το τελικό 1-2 για τον Πάμισο. Ο Νίκος Κακαλέτρης χρησιμοποίησε συνολικά 20 παίκτες.

Κάτω από τα γκολπόστ κάθισε ο Μπεσσής έχοντας δεξιά στην άμυνα τον Σωτ. Δημητρακόπουλο και αριστερά τον Σαραντόπουλο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Δοδοντσάκης και Μπριλάκης. Στο κέντρο οι Ντεμόλ, Μωράκης με περισσότερο αμυντικά καθήκοντα και ο Οδ. Δημητρακόπουλος και στην κορυφή της επίθεσης ο Καρβάλιο με στηρίγματα τους τους Σέγκμπια και Νινιό.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Μπεσσής, Μπριλάκης, Δοδοντσάκης, Οδ. Δημητρακόπουλος, Σαραντόπουλος, Σωτ. Δημητρακόπουλος, Ντεμόλ, Μωράκης, Σέγκμπια Νινιός, Καρβάλιο, Επαιξαν και οι Τρακάκης, Γκίτσης, Οδεμισιώτης, Χαρλέπας, Βλάχος, Κωστάκης, Μπογκντάνι, Κατσιβαρδέας και Αριστομενόπουλος.