Τρίτη, 11 Σεπτέμβριος 2018 18:26

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Ανακοίνωση κατά της ΕΠΣΜ για Καλαμάτα και ορισμό διαιτητή

Γράφτηκε από τον

 

Ανακοίνωση με την οποία στρέφεται κατά της ΕΠΣ Μεσσηνίας και της Επιτροπής Διαιτησίας εξέδωσε ο Χανδριναϊκός, με αφορμή τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τη “Μαύρη Θύελλα”.

Η διοίκηση της ομάδας του Χανδριναϊκού κάνει λόγο για εκπρόθεσμη τοποθέτηση της Καλαμάτας στο θεσμό, χωρίς όπως λέει να έχουν ενημερωθεί οι ομάδες.

Ξεκαθαρίζει ωστόσο ότι θα αγωνιστεί και δεν θα καταθέσει ένσταση. Ακόμα διαμαρτύρεται για τον ορισμό του διαιτητή Κουτσαναστάση, παρότι έχει ζητήσει την δια βίου εξαίρεση του από τους αγώνες του Χανδριναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο Χανδριναϊκός Π.Σ. ενόψει του αυριανού αγώνα κυπέλλου με την ομάδα ‘’ΠΣ Η Καλαμάτα’’ στην πόλη της Καλαμάτας ανακοινώνει τα εξής: Σεβόμαστε την αντίπαλη ομάδα της Καλαμάτας και αποτελεί τιμή για εμάς που θα αγωνιστούμε απέναντί της στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου. Η Μαύρη Θύελλα είναι η ιστορική ομάδα του Νομού μας και για εμάς πάντα αποτελεί παράδειγμα. Οφείλουμε όμως να αναφέρουμε και να επισημάνουμε τα παρακάτω:

1). Ουδεμία νόμιμη κλήρωση έγινε που να ορίσει αντιπάλους τις ομάδες μας, ούτε και τον τόπο διεξαγωγής του αγώνα. Η Καλαμάτα μπήκε εκπρόθεσμα στο κύπελλο Μεσσηνίας 12 ημέρες μετά την κλήρωση του κυπέλλου, στα γραφεία της ΕΠΣΜ. χωρίς να ενημερωθεί καμία ομάδα που συμμετείχε στο κύπελλο, στην κατά τα άλλα ‘’δημόσια κλήρωση” και φυσικά γηπεδούχος. 2). Ορίστηκε διαιτητής του συγκεκριμένου αγώνα ο άνθρωπος ο οποίος κατά την περσινή σεζόν αποδεδειγμένα και εμμέσως ομολογημένα μας αδίκησε, συντάσσοντας ένα ψευδή και κατάπτυστο Φ.Α. με σκοπό μόνο να μας διαλύσει. Με έγγραφα, βίντεο και φωτογραφίες να μας δικαιώνουν, η τότε Πειθαρχική Επιτροπή μας αθώωσε πανηγυρικά. Ζητήσαμε την δια βίου εξαίρεσή από τους αγώνες της ομάδας μας ,με έγγραφο που σας παραθέτουμε, κάτι που έγινε δεκτό από την τότε διοργανώτρια αρχή. Η σημερινή επιτροπή διαιτησίας παρ όλο που της το υπενθυμίσαμε σήμερα, σφυρίζει αδιάφορα και δεν επιθυμεί την αλλαγή του κυρίου Κουτσαναστάση όπως της ζητήσαμε.

Σας δηλώνουμε ότι: Ότι η Μαύρη Θύελλα δεν έχει ανάγκη από τέτοιου είδους υπηρεσίες, και ότι εμείς ουδεμία ένσταση θα υποβάλουμε ως έχουμε δικαίωμα και θα αγωνιστούμε κανονικά σε αυτό τον ιστορικό για την ομάδα μας αγώνα. Δε φοβόμαστε τον αντίπαλο μας, τον σεβόμαστε και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη Μαύρη Θύελλα ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί δίκαια μέσα στο γήπεδό της. Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε όλους αυτούς που είτε σκοπίμως, είτε από άγνοια, θέτουν σε κίνδυνο ιστορικά σωματεία, με τις περίεργες αποφάσεις τους. Ο Χανδριναϊκός Π.Σ. δεν θα γίνει Ιφιγένεια στα χέρια κανενός”.