Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 14:05

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Ετοιμάζεται για τα δύο ματς με Τέλλο Αγρα

Γράφτηκε από τον

 

Την πρόκριση στους “8” του κυπέλλου Μεσσηνίας πανηγύρισε την Κυριακή η Α.Ε. Μάνης, καθώς νίκησε με 2-0 τον Ακρίτα Κορώνης και ετοιμάζεται για τον προημιτελικό με τον Τέλλο Αγρα. Το αξιοσημείωτο είναι ότι η ομάδα των Γαργαλιάνων θα βρεθεί στο δρόμο της ΑΕΜ και στην πρεμιέρα της Α’ τοπικής!

Η διαφορά είναι ότι το ματς του κυπέλλου είναι εκτός έδρας, ενώ αυτό του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας (πρώην Σφαγείων). Η αρχή θα γίνει αυτή την Κυριακή στους Γαργαλιάνους και θα ακολουθήσει στις 30 Σεπτεμβρίου η δεύτερη μονομαχία στην Καλαμάτα.

Ο Φραγκίσκος Κεράνης, που μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα επίσημα ματς στον πάγκο, τονίζει ότι : “Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Θα είναι ένα παιχνίδι πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα σε μια δυνατή έδρα και με έναν αντίπαλο, που έχει έμπειρους παίκτες. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”. Ο νεαρός τεχνικός της Μάνης σχολίασε και το νικηφόρο ματς με την Κορώνη: “Είναι σημαντικό ότι περάσαμε στην επόμενη φάση. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές φάσεις και θα μπορούσε το σκορ να ήταν μεγαλύτερο. Βέβαια και η Κορώνη είχε 1-2 ευκαιρίες που θα μπορούσαν να μας έχουν στοιχήσει. Θέλουμε να έχουμε υπεροχή στο παιχνίδι μας μετά από συνδυαστικό παιχνίδι. Με ευχαριστεί πάρα πολύ το γεγονός ότι τα παιδιά είναι προσηλωμένα και έχουν όρεξη για δουλειά. Αν συνεχίσουμε έτσι θα πετύχουμε αρκετά πράματα, γιατί υπάρχει ταλέντο και εμπειρία”.

Δύο αμφίβολοι

Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, ο Μπεγέτης αγωνίστηκε μόλις 26 λεπτά στον αγώνα με την Κορώνη, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και η συμμετοχή του στους Γαργαλιάνους κρίνεται αμφίβολη.

Το ίδιο ισχύει και για τον γκολκίπερ Καστριτσέα που έχει πρόβλημα στον ώμο και δεν αγωνίστηκε την Κυριακή.

Τέλος, ο Χατζηπαναγιώτης αναμένεται από αύριο να μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.