Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 11:34

Ενσταση του Παμίσου κατά της Καλαμάτας για εκπρόθεσμη συμμετοχή στο κύπελλο

Γράφτηκε από τον
Ενσταση του Παμίσου κατά της Καλαμάτας για εκπρόθεσμη συμμετοχή στο κύπελλο

Ενσταση κατά της Καλαμάτας κατέθεσε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΣ Μεσσηνίας ο Πάμισος!

Οι Νησιώτες κάνουν λόγο για εκπρόθεσμη συμμετοχή της "Μαύρης Θύελλας" στο κύπελλο Μεσσηνίας και ζητούν να πάρουν την πρόκριση άνευ αγώνος. Σε αυτή την περίπτωση προβλέπεται και αφαίρεση 3 βαθμών στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, αλλά και πρόστιμο 500 ευρώ.

Στη Μεσσήνη σέβονται, όπως λένε την Καλαμάτα, αλλά απαιτούν τον ανάλογο σεβασμό και να τηρούνται οι νόμοι και οι κανόνες.

Μάλιστα αν δεν δικαιωθούν σε πρώτο βαθμό, είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Ως εκ τούτου ο κυριακάτικος προημιτελικός της Καλαμάτας με τον Πάμισο είναι στον... αέρα και ενδέχεται η τύχη του αγώνα να κριθεί στις δικαστικές αίθουσες. Η ένσταση θα εκδικαστεί σήμερα από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΜ και η απόφαση αναμένεται την ίδια μέρα. Να σημειωθεί ακόμα ότι στον Πάμισο υπάρχει δυσαρέσκεια και για την εμβόλιμη κλήρωση, λέγοντας ότι θα έπρεπε να έχει γίνει με φανερές διαδικασίες και όχι... εν κρυπτώ, βγάζοντας γηπεδούχο τη Καλαμάτα σε όλα τα ματς στο θεσμό.

Ανακοίνωσε Πορή και Καπατσώρη

Στον απόηχο της χθεσινής ένστασης, ο Πάμισος ανακοίνωσε δύο ακόμα μεταγραφές. Ο λόγος για τον Δημήτρη Πορή (φωτό κάτω) και τον Βαγγέλη Καπατσώρη. Ο δεύτερος βέβαια έχει αποκτηθεί εδώ και καιρό και αγωνίστηκε βασικός στο εντός έδρας ματς κυπέλλου με τον Α.Ο. Φαραί και ως αλλαγή στο πρόσφατο με τη Σπερχογεία. Ο Πορής είναι 19 ετών μεσοεπιθετικός και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Κ 20 του Λεβαδειακού στην οποία είχε 24 συμμετοχές με 3 γκολ και 4 ασίστ, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Παμίσου.

Το νέο απόκτημα των “πρασίνων” ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Πανιωνίου. Το 2014 έπαιξε στην ομάδα της Δάφνης και τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στο Λεβαδειακό. Ο Καπατσώρης είναι 17 ετών (1.82 ύψος) τερματοφύλακας και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς. Έχει αγωνιστεί στις μικτές ΕΠΣ Αθηνών και Πειραιώς.

Την περσινή σεζόν ξεκίνησε στην Κ20 της Καλλιθέας και μετά τον Ιανουάριο στον Ηλυσιακό στην Γ' Εθνική.