Τετάρτη, 08 Ιανουάριος 2014 19:01

Με ψυχολογία στο… φουλ πάει στο Αργος ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα προετοιμάζεται ο Μεσσηνιακός για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναργειακό στο Αργος.

Πρόκειται για ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν όμως οι "πράσινοι" είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν και να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από την πόλη της Αργολίδας. Αλλωστε η καλαματιανή ομάδα τρέχει ένα σερί πέντε συνεχόμενων νικών, χάρις στο οποίο έχει βρεθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Κανείς όμως δεν επαναπαύεται από τις τελευταίες επιτυχίες, αφού άπαντες γνωρίζουν πως με 2-3 άσχημα αποτελέσματα μπορεί η ομάδα να βρεθεί μια… ανάσα από τη ζώνη του υποβιβασμού, από τη στιγμή που φέτος υποβιβάζονται οκτώ ομάδες.
Ετσι ο Μεσσηνιακός θα προσπαθήσει να συνεχίσει με την ίδια φιλοσοφία, κοιτάζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πηγαίνοντας βήμα βήμα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η σημερινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Ασπροχώματος, όπου θα γίνει και η αυριανή. Η μοναδική απουσία για το ματς με τον Παναργειακό είναι ο Κουκούτσης, μιας και επιστρέφουν οι Κουρεντζής και Σπανός. Ως εκ τούτου θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές για την τεχνική ηγεσία για τη συγκρότηση της 11αδας.
Μεταγραφικά δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και είναι πολύ πιθανό να μη γίνει καμία κίνηση τον Ιανουάριο, εκτός και αν βρεθεί κάποια πολύ καλή περίπτωση.
Τέλος, το ματς του Αργους ορίστηκε να διαιτητεύσει ο Δημητρόπουλος, με βοηθούς τους Μάντη και Νάκο, όλοι τους από την Δυτική Αττική. Παρατηρητής θα είναι ο Παντελής (Αθηνών).