Δευτέρα, 08 Οκτώβριος 2018 12:54

Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ – ΠΑΜΙΣΟΣ 3-0: Κακή εμφάνιση και βαριά ήττα (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε χθες στη Ζάκυνθο ο Πάμισος, με αποτέλεσμα να γνωρίσει βαριά ήττα με 3-0 από τον τοπικό ΑΟ Κατασταρίου.

Η ομάδα της Μεσσήνης παραμένει έτσι χωρίς βαθμό στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 200 φίλοι των γηπεδούχων ενώ το ματς έγινε υπό καλές καιρικές συνθήκες. Η ομάδα της Ζακύνθου ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη της φάση στο ματς. Ηταν το 9’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και σε φάση διαρκείας, ο Πέττας πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και νίκησε από κοντά τον Τσάμη για το 1-0.

Στο 20’ οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο 2-0 καθώς είχαν δοκάρι. Ο Μεζίνι βρήκε τον Κάρδαρη ο οποίος έπιασε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Παμίσου.

Στο 26’ μετά από σέντρα- σουτ του Δοδοντσάκη ο Δρακόπουλος με υπερένταση απομάκρυνε τη μπάλα που βρήκε και στο δοκάρι σε μια φάση που θα μπορούσε να φέρει την ισοφάριση για τη Μεσσηνιακή ομάδα. Στο 28’ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν αλλά ο Τσάμης έδιωξε δύσκολα το σουτ του Μεζίνι. Ο ΑΟ Κατασταρίου είχε την υπεροχή και στο 35’ μετά από κόρνερ του Κάρδαρη ο Καρβούνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Κακαλέτρης πέρασε στο ματς τους Οδεμισιώτη και Πόρη με τον Πάμισο να προσπαθεί να αντιδράσει στα πρώτα λεπτά και να φτάνει με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πλησίασαν στο γκολ στο 57’ όταν κέρδισαν έμμεσο φάουλ και ο Κάρδαρης είχε σουτ στο δοκάρι.

Στο 60’ όμως ο ΑΟ Κατασταρίου έφτασε στο 2-0. Ο Κάρδαρης έβγαλε ωραία σέντρα και ο Ραφαήλ Πέττας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η επικράτηση των γηπεδούχων οριστικοποιήθηκε στο 77’ όταν ο Κουρέλλας έκανε το σουτ, ο Τσάμης απόκρουσε αλλά στην συνέχεια ο Μεζίνι από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ενας ωραίο χτύπημα φάουλ του Ρήγα στο 80’ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ, σε μια καλή ευκαιρία για τον Πάμισο να μειώσει το σκορ.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Τηλιόπουλος, Μωράκης, Ρήγας, Καρβούνης, Σέγκμπια.

Διαιτητές ήταν οι Tσαγκαράκης, Ανδριανός, Σωτηρόπουλος από τον Σύνδεσμο Αχαϊας

ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Δρακόπουλος, Τηλιόπουλος, Σωτηρόπουλος, Παναγόπουλος, Καρβούνης, Πέττας, Δημουλάς (80′ Δρόσος Ανδ.), Μιχαηλίδης (76′ Μαρίνος), Κουρέλας, Κάρδαρης (90′ Δρόσος Παν.), Μεζίνι (78′ Λίπι)

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τσάμης, Σ. Δημητρακόπουλος, Σαραντόπουλος, Μπριλάκης, Δοδοντσάκης, Μωράκης, Βλάχος, Ντε Μολ (46′ Πόρης), Σέγκμπια (76′ Δημητρακόπουλος), Ρήγας, Αριστομενόπουλος (46′ Οδεμισιώτης).