Δευτέρα, 08 Οκτώβριος 2018 13:20

Α1 ΤΟΠΙΚΗ: Σαρωτικός ο Ακρίτας Κορώνης

Γράφτηκε από τον

Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α1 τοπικής, μιας και οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής είχαν αναβληθεί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο λόγω της κακοκαιρίας και θα διεξαχθούν την προσεχή Τετάρτη 10 Οκτωβρίου.

Στους αγώνες του Σαββατοκύριακου λοιπόν, ο Ακρίτας Κορώνης ήταν αυτός που πέτυχε το σκορ της ημέρας. Επικράτησε με 5-1 του Παπαφλέσσα Χώρας κάνοντας έτσι το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, με εκτός έδρας νίκες ξεκίνησαν το νεοφώτιστο Καλό Νερό που νίκησε με 3-0 τον Μιλτιάδη, ο ΑΣ Φυτειάς που επικράτησε με 2-1 του Χανδριναϊκού αλλά και η Μεθώνη που πέτυχε σημαντική νίκη με 1-0 στο Δώριο επί του τοπικού Δωριέα με γκολ του πολύπειρου Νίκου Τριανταφυλλάκη. Στο Καλαματιανό ντέρμπι ο Ηρακλής νίκησε με 1-0 την Αναγέννηση ενώ ο Απόλλωνας Πεταλιδίου νίκησε εντός έδρας την Θύελλα Χαρακοπιού με 2-0.

Τέλος, ο Ηρακλής Κυπαρισσίας πήρε στα χαρτιά το τρίποντο κόντρα στο Ασπρόχωμα που δνε θα συμμετέχει τελικά στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα των αγώνων της 1ης αγωνιστικής που θα γίνουν την Τετάρτη έχει ως εξής:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

2η αγωνιστική

Μιλτιάδης – Καλό Νερό 0-3

Πεταλίδι – Θύελλα Χαρακοπιού 2-0

Χανδριναϊκός – ΑΟ Φυτειάς 1-2

Ηρακλής Καλαμάτας – Αναγέννηση Παραλίας 1-0

Ακρίτας Κορώνης – Παπαφλέσσας Χώρας 5-1

Δώριο – Μεθώνη 0-1

Ηρακλής Κυπαρισσίας – Ασπρόχωμα 3-0 α.α.

 

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου

1η αγωνιστική

Μεθώνη - Χανδριναϊκός

Δώριο - Ηρακλής Κυπαρισσίας

Α.Ο. Φυτειάς - Πεταλίδι

Ασπρόχωμα - Κορώνη

Θύελλα Χαρακοπιού - Μιλτιάδης

Παπαφλέσσας Χώρας - Ηρακλής Καλαμάτας

Καλό Νερό - Αναγέννηση