Τρίτη, 09 Οκτώβριος 2018 12:24

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Συμφωνία με Panasia για τις μισές μετοχές του Αλαφούζου!

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε την συμφωνία του με την Panasia για την παραχώρηση των 50% των μετοχών του! Καμία αναφορά στα πόσα χρήματα θα βάλει η πλευρά του Παϊρότζ και στον τρόπο που θα μπει στην ΠΑΕ!

Σε μία κίνηση την οποία κανείς δεν περίμενε, ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε οτι το Σάββατο προχώρησε στην μεταβίβαση των μισών μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που του ανήκουν στην PanAsia συμφερόντων του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Στο δελτίο Τύπου που μοιράστηκε από το γραφείο του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ δεν γίνεται πουθενά αναφορά για τα χρήματα που θα μπουν από τον Ταϊλανδό broker, αντιθέτως όμως τονίζεται οτι ο Γιάννης Αλαφούζος «παραμένει συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε από την αρχή, να παραδώσει τον Παναθηναϊκό καθαρό από τα χρέη».

Παράλληλα ο Αλαφούζος παραμένει σημαντικός μέτοχος της ΠΑΕ ενώ για να προχωρήσει η διαδικασία θα πρέπει το άγνωστο επενδυτικό σχήμα να περάσει από τον έλεγχο της ΕΕΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...
Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις υπεγράφη το Σάββατο (6/10/2018) συμφωνία μεταξύ του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και της εταιρείας PAN ASIA INVESTMENTS LTD, συμφερόντων του Ταϋλανδού επιχειρηματία Pairoj Peimpongsant.

Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος συμφώνησε στην μεταβίβαση του ήμισυ των μετοχών που κατείχε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη φάση της πρόθεσής του να εισέλθουν νέοι επιχειρηματίες στην ΠΑΕ.

Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος ήταν και παραμένει συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε από την αρχή, να παραδώσει τον Παναθηναϊκό καθαρό από τα χρέη στα οποία είχε δεινώς περιέλθει όταν τον ανέλαβε.

Με νέα πλέον δυναμική και συλλογικές προσπάθειες, οι οποίες θα συνεχιστούν, ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο δυνατός να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά του.
Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ