Τρίτη, 23 Οκτώβριος 2018 12:39

Ριζικές αλλαγές στον Πάμισο σε όλα τα επίπεδα

Γράφτηκε από τον

Μετά από τρεις σερί ήττες, ο Πάμισος πήρε τον πρώτο βαθμό στη Γ’ εθνική απέναντι στη δυνατή Ερμιονίδα (1-1).

Η ομάδα της Μεσσήνης έκανε την Κυριακή την καλύτερη φετινή εμφάνιση και άξιζε τη νίκη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι λύθηκαν τα προβλήματα. Οι ‘πράσινοι” παραμένουν χωρίς πρόεδρο, τεχνικό διευθυντή και προπονητή, ενώ και το ρόστερ έχει κατά γενική ομολογία πολλά κενά.

Ο βασικός χρηματοδότης του Παμίσου Βασίλης Σιδηρόπουλος δήλωσε χθες στην “Ελευθερία” ότι αυτή την εβδομάδα θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου, τόσο σε διοικητικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το μεσημέρι θα γίνει διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο θα αποφασιστεί ο διάδοχος του Νίκου Κακαλέτρη στον πάγκο, αλλά και του τεχνικού διευθυντή Σάκη Παπαδόπουλου.

Σενάριο για επιστροφή Κλάδη

Ο κ. Σιδηρόπουλος δεν θέλησε να αποκαλύψει πριν το συμβούλιο ποιος θα οδηγήσει τον Πάμισο στη συνέχεια της Γ’ εθνικής. Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι ο νέος προπονητής θα είναι Μεσσήνιος και δεν είναι απίθανο το σενάριο επιστροφής του Κώστα Κλάδη δύο μήνες μετά την αποχώρησή του από τους “πράσινους”. Εξετάζεται επίσης και η λύση για τεχνικό δίδυμο. Οπως και να χει στον Πάμισο θέλουν να τελειώσει το θέμα του προπονητή, διότι έχουν περάσει οχτώ μέρες από την ημέρα που αποχώρησε ο Νίκος Κακαλέτρης και ακόμα δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης. Επίσης παραμένει κενή η θέση του τεχνικού διευθυντή ύστερα από τη φυγή του κ. Παπαδόπουλου, αλλά και του προέδρου (έχει αποχωρήσει ο Κώστας Μυλωνά;). Ο Β. Σιδηρόπουλος θα ανακοινώσει μάλλον σήμερα τους νέους συνεργάτες του που θα μπουν στη διοίκηση, ενώ βρίσκεται σε επαφές με παίκτες και για τη μεταγραφική ενίσχυση.

Στη Μεσσήνη υπάρχει πάντως ανησυχία για τη σημαντική καθυστέρηση και προσμένουν να δουν πράξεις.

Στο Νοσοκομείο ο Ντεμόλ

Χωρίς τον Τόμας Ντεμόλ αγωνίστηκε ο Πάμισος κόντρα στην Ερμιονίδα. Ο Βέλγος μεσοαμυντικός νοσηλεύεται εδώ και λίγες μέρες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, έπειτα από μόλυνση που έπαθε στο πόδι και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.