Τρίτη, 23 Οκτώβριος 2018 14:28

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Δεν μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα”, ξεκαθαρίζει ο Γ. Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Δεν μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα”, ξεκαθαρίζει ο Γ. Αργυρόπουλος

Ο Γιώργος Αργυρόπουλος “πλήγωσε” την πρώην ομάδα του και ο Τσικλητήρας έφυγε το Σάββατο νικητής από τη Σπερχογεία, επικρατώντας με 2-1 του Πανθουριακού, που είχε προηγηθεί.

Ετσι με τη τρίτη νίκη σε 4 αγωνιστικές, φιγουράρει μαζί με το Διαβολίτσι και τον Απόλλωνα στην κορυφή της Α’ τοπικής.

Ο Τσικλητήρας έχει νικήσει ακόμα την Εράνη και τον Εθνικό Μελιγαλά και έχει μοιραστεί τους βαθμούς με τον Τέλλο Αγρα. Την προσεχή αγωνιστική θα υποδεχτεί στη Μεθώνη τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και θεωρητικά έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, που θα τον διατηρήσει στο ρετιρέ. Ο Γ. Αργυρόπουλος δεν κρύβει ότι η ψυχολογία στα αποδυτήρια βρίσκεται στα ύψη μετά το αήττητο ξεκίνημα, αλλά ξεκαθαρίζει ότι: “Δεν μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα. Στόχος όπως έχω ξαναπεί είναι μια καλή πορεία και η αξιοποίηση των μικρών σε ηλικία παικτών. Ηδη στο ματς με τη Θουρία έπαιξαν 4 παιδιά μέχρι 18 ετών”. Ο προπονητής του Τσικλητήρα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την ομάδα που εργαζόταν τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια “Πρέπει να ευχαριστήσουμε τη Θουρία για την άψογη φιλοξενία και ιδιαίτερα για τη θερμή υποδοχή που μου επιφύλαξαν”. Οσο για το ματς είπε: “Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Βρεθήκαμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά μετά το εικοσάλεπτο ισορροπήσαμε και στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία ισοφαρίσαμε. Μετά το χαμένο πέναλτι της Θουρίας τα παιδιά ανέβηκαν ψυχολογικά και μπορέσαμε να γυρίσουμε το ματς και να διαχειριστούμε το προβάδισμα. Πιστεύω ότι δίκαια πήραμε αυτό το αποτέλεσμα”.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Γρηγόρης Παπαγεωργίου έχει δεχτεί χτύπημα στα πλευρά και θα φανεί μέσα στην εβδομάδα αν θα προλάβει το ματς του Σαββάτου. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Παυλάκο, που έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.