Πέμπτη, 25 Οκτώβριος 2018 17:32

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Χαμηλοί τόνοι παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα

Γράφτηκε από τον

Ασταμάτητος δείχνει ο Ακρίτας στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η ομάδα της Κορώνης έχει σκοράρει 12 φορές στα τρία ματς με Παπαφλέσσα Χώρας (5-1), Αναγέννηση Παραλίας (0-2) και Μιλτιάδη (5-0) και είναι μαζί με το Καλό Νερό οι μόνες ομάδες που έχουν το απόλυτο μετά από 4 αγωνιστικές στην Α1 τοπική.

Η τέταρτη νίκη για την Κορώνη είναι στα χαρτιά με το Ασπρόχωμα, που δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Ο Ακρίτας έχει με τρία ματς την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία, αλλά και την καλύτερη άμυνα (1 γκολ) μαζί με το συγκάτοικο του στο ρετιρέ Καλό Νερό και τον τρίτο στη βαθμολογία Ηρακλή Καλαμάτας. Ο Σωτήρης Μπουραντώνης φροντίζει πάντως να κρατά χαμηλούς τόνους.

Μπουραντώνης: “Θέλουμε ακόμη δουλειά”

“Ακόμα είναι νωρίς και θέλουμε δουλειά. Πιστεύω ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, που θα ικανοποιεί τον φίλαθλο κόσμο της Κορώνης. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει”, λέει ο προπονητής των πρωτοπόρων.

Ο Σωτήρης Μπουραντώνης σχολίασε και το πρόσφατο 5-0 επί του Μιλτιάδη: “Ξέραμε ότι θα παίξουμε με μια ομάδα, που προερχόταν από συνεχόμενες ήττες και θα ήθελε να βγάλει αντίδραση. Παρουσιαστήκαμε σοβαροί, πειθαρχημένοι και με το γρήγορο γκολ στο 2ο λεπτό τα πράγματα έγιναν πιο απλά. Πετύχαμε άλλα δύο γκολ μέχρι το ημίχρονο και νομίζω εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Δώσαμε χρόνο και σε νέα παιδιά και συνεχίσαμε να έχουμε σοβαρότητα, πειθαρχία. Ηταν μια πολύ καλή εμφάνιση”. Το προσεχές Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα διακόπτεται και έτσι ο Ακρίτας θα δώσει το Σάββατο φιλικό με την Α.Ε. Λογγάς εκτός έδρας, μιας και στην Κορώνη θα γίνει επανασπορά.