Πέμπτη, 15 Νοέμβριος 2018 17:51

Την Φινλανδία υποδέχεται σήμερα η Εθνική Ελλάδας

Γράφτηκε από τον
Την Φινλανδία υποδέχεται  σήμερα η Εθνική Ελλάδας

Ποδοσφαιρική ...πανδαισία σε επίπεδο εθνικών ομάδων θα απολαύσουν οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι το προσεχές εξαήμερο.

Από σήμερα μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη , θα διεξαχθούν η 5η και η 6η αγωνιστική του Nations League, ενώ στις 3 Δεκεμβρίου έχει προγραμματισθεί η κλήρωση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Η εθνική ομάδα, με τον Αγγελο Αναστασιάδη στο «τιμόνι», κλείνει την διοργάνωση με δύο εντός έδρας αγώνες. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα υποδεχθεί σήμερα στις 9.45 μ.μ. την Φινλανδία και την Κυριακή την Ουγγαρία, με τους Σκανδιναβούς (που θα παίξουν και στην Ουγγαρία την Κυριακή), να χρειάζονται έναν βαθμό για να προβιβασθούν στην League B. Μαθηματικές ελπίδες ανόδου για την εθνική ομάδα, υπάρχουν, αλλά θα πρέπει να κάνει δύο νίκες, εκ των οποίων με την Φινλανδία με διαφορά δύο και άνω τερμάτων και παράλληλα, οι Σκανδιναβοί να χάσουν στην Ουγγαρία.
Μέχρι στιγμής, έχουν εξασφαλίσει άνοδο, η Γεωργία από την League D στην C και η Ουκρανία (από B σε A), ενώ υποβιβάσθηκαν από την A στην B, η Ισλανδία και η Πολωνία.
Από το πρόγραμμα του «καυρού» πενθημέρου, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Ολλανδία-Γαλλία και Γερμανία-Ολλανδία με την «νασιοναλμανσαφτ» να κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, καθώς επίσης και οι αγώνες Ιταλία-Πορτογαλία, Κροατία-Ισπανία, Αγγλία-Κροατία, Ουαλία-Δανία κα Σερβία-Μαυροβούνιο.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία στον όμιλο της Ελληνικής ομάδας έχει ως εξής:
LEAGUE C - Β΄ ΟΜΙΛΟΣ
Σήμερα
Ουγγαρία - Εσθονία  
Ελλάδα - Φινλανδία   
Κυριακή 18/11
Ουγγαρία - Φινλανδία 18/11
Ελλάδα - Εσθονία     18/11
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Φινλανδία           5-0 12
2. Ελλάδα               3-4  6
3. Ουγγαρία             5-6  4
4. Εσθονία             3-6  1