Πέμπτη, 16 Ιανουάριος 2014 18:50

Πρόγραμμα - "βουνό" για το Δώριο στο ξεκίνημα του β' γύρου

Γράφτηκε από τον

Τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση έκανε το Δώριο στο ματς με τη Σπερχογεία και μοιραία ηττήθηκε με 1-2. Μια ήττα που έφερε την ομάδα στη ζώνη του υποβιβασμού. Ακόμα βέβαια μένει ένας ολόκληρος γύρος και το Δώριο έχει το ρόστερ ώστε να ανανεώσει τη θητεία του στην Α' τοπική 

Το ξεκίνημα πάντως στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος είναι εξαιρετικά δύσκολο, με δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσει τους πρωτοπόρους Εθνικό Μελιγαλά, Εράνη,  Κυπαρισσία και ενδιάμεσα τον Απόλλωνα.
"Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά σε όλα τα ματς θα προσπαθήσουμε για βαθμούς. Με τη Σπερχογεία δεν μπήκαμε στο πνεύμα του αγώνα και το πληρώσαμε. Το ξεχνάμε και κοιτάμε μπροστά, όπου υπάρχει το γειτονικό ντέρμπι με τον Εθνικό. Γνωριζόμαστε καλά και οι δύο ομάδες και θα παλέψουμε για το καλύτερο", λέει για το κυριακάτικο ματς με τον Εθνικό ο Γιάννης Αντωνόπουλος.
Ο προπονητής του Δωρίου στα πλάνα που καταστρώνει δεν υπολογίζει τον Βεσέλι που τραυματίστηκε εκ νέου (θλάση) με τη Σπερχογεία, καθώς και τον Ι. Γκότση που θα ξεκινήσει από Δευτέρα προπονήσεις.