Δευτέρα, 26 Νοέμβριος 2018 19:15

ΕΡΑΝΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 5-1: Εντυπωσιακή νίκη οι Φιλιατρινοί

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 5-1: Εντυπωσιακή νίκη οι Φιλιατρινοί

 

Μεγάλη σε σκορ νίκη πέτυχε η Εράνη χθες το απόγευμα στην έδρα της κερδίζοντας με 5-1 τον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Η Φιλιατρινή ομάδα επιχείρησε από το πρώτο μέρος να βάλει τις βάσεις για τη νίκη και να είναι πιο άνετη στο β’ ημίχρονο. Κατάφερε δύο φορές στο πρώτο 45λεπτο να σκοράρει και στην επανάληψη ήταν επίσης αποτελεσματική φτάνοντας στο 5-1. Με τη νίκη αυτή η Εράνη παραμένει στην πρώτη 4άδα.

Ο Ολυμπιακός Ανάληψης από την άλλη μεριά προσπάθησε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως ο τραυματισμός του Ζερβάκου στα τελευταία λεπτά του α’ μέρους έπαιξε το ρόλο του, αφού μετά η ομάδα έχασε το ρυθμό της και το έργο της για να διεκδικήσει κάτι θετικό από το ματς έγινε ακόμη πιο δύσκολο. Μάλιστα οι “ερυθρόλευκοι” έχουν πολλά παράπονα από το διαιτητή Ρέκκα και τον β’ βοηθό Αντωνόπουλο για πολλές από τις υποδείξεις τους στη διάρκεια του ματς. Πιο χαρακτηριστική η φάση του 37’ όταν ο Ζερβάκος τραυματίστηκε από επικίνδυνο παίξιμο του Κόλλια και στην εξέλιξη της φάσης, οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2-0.

Στο 25’ ο Κόλλιας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Χατζηαράπη έκανε το 1-0. Στο 31’ ο Βλαχόπουλος με πλασέ στην απέναντι γωνία έγραψε το 2-0. Στο 48’ σέντρα του Χατζηαράπη, ο Πέππας με σουτ στην κίνηση έκανε το 3-0. Στο 60’ μείωσε σε 3-1 ο Γεωργιόπουλος με πλασέ ύστερα από σέντρα του Αβιζιώτη.

Στο 62’ μετά από σέντρα του Νικολακόπουλου ο Κόλλιας με προβολή στην κίνηση διαμόρφωσε το 4-1.

Στο 82’ ο Λαμπρόπουλος ύστερα από σουτ του Νικολακόπουλου με κοντινό πλασέ πέτυχε το 5-1.

Οπως προαναφέρθηκε, πολλά παράπονα για την διαιτησία των Ρέκκα και Αντωνόπουλου εξέφρασε ο Ολυμπιακός Ανάληψης.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Νικολακόπουλος, Μπακούρος, Αλμπάν, Μπουρδέκας, Χρονόπουλος (65’ Χάρμπας), Πέππας, Χατζηαράπης (72’ Αγγ. Γιαννακόπουλος), Βλαχόπουλος (62’ Μειντάνης), Κόλλιας (70’ Λαμπρόπουλος), Παπαδήμος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Τσούλος, Δουρούμης, Μοσχίδης, Ζερβάκος (38’ λ.τρ. Γιαννόπουλος), Παπανικολόπουλος (75’ Θεοδωρακόπουλος), Καλογερόπουλος, Μ. Παναγιωτόπουλος (80’ Δημητρόπουλος), Σωτηριάδης, Αβιζιώτης, Παπαβασιλόπουλος (65’ Μυστριώτης), Γεωργιόπουλος.