Παρασκευή, 17 Ιανουάριος 2014 18:42

Τη Δευτέρα το... ξεχωριστό φιλικό παλαιμάχων Μεσσηνιακού και Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Στο γήπεδο θα βρεθούν την προσεχή Δευτέρα οι παλαίμαχοι του Μεσσηνιακού και της Καλαμάτας για να δώσουν μεταξύ τους φιλικό ματς. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 4 το απόγευμα στο "Στ. Παπαδόπουλος".  Ο αγώνας γίνεται για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Καλαμάτας προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν στο σχολείο. Το εισιτήριο κοστίζει δύο ευρώ και οι διοργανωτές προσμένουν από τον κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα.


Σήμερα  δόθηκε συνέντευξη Τύπου (φωτό) στα γραφεία του γηπέδου "Στ. Παπαδόπουλος".
Ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Μεσσηνιακού Σταύρος Χριστόπουλος σημείωσε ότι: "Δεν θα μπορούσαμε να αρνηθούμε ένα τέτοιο κάλεσμα. Πάντα θα είμαστε παρόντες, γιατί είναι κάλεσμα αλληλεγγύης. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γίνονται αγώνες για άλλους λόγους. Να λυθούν τα προβλήματα στα σχολεία".
Ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Καλαμάτας Μανώλης Θεοδώρου δήλωσε ότι: "Είναι μεγάλη τιμή να αγωνιστούμε με το αδερφό σωματείο του Μεσσηνιακού.  Καλούμε όλους τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο. Διαιτητής θα είναι ο Χρονόπουλος και βοηθοί η Παυλοπούλου και η Ζέρβα".
Ο παλαίμαχος της Καλαμάτας Γιώργος Φάββας ευχαρίστησε και τις δύο ομάδες για τη συμμετοχή τους στο φιλικό, όπως και τη διοίκηση του Μεσσηνιακού για την παραχώρηση του γηπέδου. Τόνισε τη σημασία που έχει ο αγώνας και προσμένει προσέλευση του κόσμου.
Τις δύο ομάδες ευχαρίστησε και ο γυμναστής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας Ανδρέας Κλεφτόγιαννης.
Η Ολγα Φωτοπούλου - Μπάκα, πρόεδρος του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Καλαμάτας αφότου ευχαρίστησε τους παλαίμαχους, λέγοντας ότι δίνουν μάθημα ζωής και κοινωνικής συμπεριφοράς, αναφέρθηκε στα προβλήματα του σχολείου: "Ελπίζουμε να συγκεντρωθεί ένα ποσό ώστε να καλύψουμε βασικές ανάγκες του σχολείου. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν 220 παιδιά και μόνο μια σκάλα. Πρέπει να φτιάξουμε μια έξοδο κινδύνου και εκτός αυτού να φτιάξουμε τον προαύλιο χώρο.  Δεν μπορεί να είμαι στο χώμα. Πρέπει  τα παιδιά  να νιώθουν ασφάλεια".