Κυριακή, 19 Ιανουάριος 2014 20:50

Στο +6 η Κορώνη που κέρδισε (1-2) στην Καλαμάτα τον Αίαντα

Γράφτηκε από τον

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Καλαμάτα επί του Αίαντα πήρε η Κορώνη με 1-2 και αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους έξι βαθμούς.

Ενα διπλό… ανόδου για τον Ακρίτα που ήρθε χάρις σε γκολ του Καπινιάρη στο 84'. Η νίκη της Κορώνης αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς πως ο Αίαντας ήταν αήττητος οκτώ αγώνες και είχε χάσει για τελευταία φορά πριν από δυόμιση περίπου μήνες!
Ολα τα γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται νωρίς με τον Μάραντο, τον Αίαντα να απαντά άμεσα με πέναλτι του Αντωνόπουλου και τον Καπινιάρη να μιλάει τελευταίος.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει τίποτα το αξιόλογο με μία καλή φάση για κάθε ομάδα. Στο 30' ο Λικάι μπήκε από δεξιά και σούταρε στην αγκαλιά του Μαθιόπουλου, αντί να κόψει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι. Στο 36' ο Μουτζούρης σούταρε με τον Λειβαδίτη να διώχνει με τα πόδια.

Στο β' μέρος
όλα τα γκολ

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έκρυβε μεγάλες συγκινήσεις μιας και στο 48' ο Μάραντος με ψηλοκρεμαστό σουτ νίκησε τον Λειβαδίτη σημειώνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ (0-1).
Ομως μετά από ένα λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Χόχολι στην περιοχή της Κορώνης και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, προκαλώντας τις εντονότατες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Ηταν σίγουρα μια αυστηρή απόφαση αφού το χέρι ήταν ακούσιο, με τον αμυντικό της Κορώνης να μην έχει πρόθεση.
Από τα 11 βήματα ο Αντωνόπουλος έγραψε το 1-1 σημαδεύοντας στην αριστερή γωνία. 
Στη συνέχεια η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω με τον     Αίαντα να είναι ελαφρά καλύτερος, χωρίς όμως τις μεγάλες φάσεις.
Τελικά στο 84' έγινε το 1-2 ύστερα από βαθιά μπαλιά του Τομαροπανάγου και γυριστή κεφαλιά του Μουτζούρη ο Καπινιάρης μπήκε στη φάση και με σουτ από κοντά έγραψε το 1-2, εν μέσω αποθέωσης από τους 40 φίλους του Ακρίτα!
Το ματς σφύριξε ο Καστανάς και είχε για βοηθούς τον Τσουλάκο και τον Παναγιωτόπουλο.
ΑΙΑΝΤΑΣ: Λειβαδίτης, Μπουρίκας (80' Αναγνωστόπουλος), Αλεξανδρής, Παυλέας, Πετριτάι, Κυριόπουλος, Καραχάλιος, Ηρακλής, Λικάι (46' Διονυσόπουλος), Αντωνόπουλος, Αδαμόπουλος (87' Πολυμενέας).
ΚΟΡΩΝΗ: Π. Μαθιόπουλος, Κυριόπουλος, Χόχολι, Παναγιωτόπουλος, Σ.Ν. Τομαροπανάγος, Κουτσολιάς, Χ. Μαθιόπουλος (88' Λαμπρόπουλος), Λεμπέσης (68' Γ. Κουτσουμπός), Μάραντος (75' Βασιλόπουλος), Μουτζούρης, Καπινιάρης.