Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2014 13:59

Με Ντούζια στο 95' ο Εθνικός Μελιγαλά 1-0 το Δώριο

Γράφτηκε από τον
Με Ντούζια στο 95' ο Εθνικός Μελιγαλά 1-0 το Δώριο

Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων κρίθηκε η αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Μελιγαλά, όπου ο Εθνικός επικράτησε 1-0 του Δωρίου.


Μια νίκη που διατήρησε τη γηπεδούχο ομάδα μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου, καθώς παραμένει 4 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Κυπαρισσία και δύο από το δεύτερο Πάμισο.
Οι νικητές είχαν τη φλύαρη υπεροχή στο πρώτο 45λεπτο, δημιούργησαν λίγες καλές φάσεις, χωρίς να μπορέσουν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Αθανασόπουλου. Στην επανάληψη ανέβασαν την απόδοση τους και έκαναν καλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά μόνο στις καθυστερήσεις κατάφεραν να σκοράρουν.
Συγκεκριμένα, στο 72' σουτ του Κωνσταντόπουλου απέκρουσε ο Αθανασόπουλος και στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στο Μουρούσια, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι σχεδόν σούταρε άουτ. Στο επόμενο λεπτό από τη σέντρα του Καραπετιάν ο Κωνσταντόπουλος στο β' δοκάρι έπιασε κοντινή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 77' ο Καραπετιάν εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έφτασε στο Ν. Εμμανουήλ, που έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 95' (για την ακρίβεια στο 94'40") ο Ντούζια με σουτ μέσα από την περιοχή.
Το Δώριο πήγε στο Μελιγαλά με στόχο να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσει την προσπάθειά του για παραμονή. Στο διάρκεια του 90λεπτου δεν δημιούργησε πολλές φάσεις στην αντίπαλη εστία, όμως και ο βαθμός της ισοπαλίας θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Η εμφάνιση ήταν τέτοια, που αν έχει ανάλογες στα επόμενα παιχνίδια μπορεί να πετύχει το στόχο του, κάτι που σημείωσε με δηλώσεις του στο "Notosport", ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Αντωνόπουλος: «Το Δώριο με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Εχει το ειδικό βάρος και τη φανέλα και με τη σημερινή εμφάνιση έδειξε πως ό,τι και να γίνει και με οποιονδήποτε εξωγενή παράγοντα, δεν πρόκειται να πέσει κατηγορία».
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Τσεκούρας, Κασκάνης, Κατσάς.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Κατσαρέας, Μαραβέλας (68' Θανόπουλος), Κανελλόπουλος, Οθ. Εμμανουήλ, Δικαίος, Ντούζια, Ν. Εμμανουήλ, Τσώνης, Μουρούσιας, Στρατής (61' Κωνσταντόπουλος), Καραπετιάν.
ΔΩΡΙΟ: Αθανασόπουλος, Γεωργακόπουλος, Μακρυνιώτης, Αθ. Γκότσης, Λούγκα, Καρατζούλιας, Παπαγεωργίου (81' Παπαδόπουλος), Νικητόπουλος, Γεωργιόπουλος, Κουλουράς (92' Γκιάτα), Γιαννόπουλος.