Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2014 19:01

"Αντιδεοντολογική η συμπεριφορά του κ. Σταθόπουλου", καταγγέλλει ο Γ. Σωφρονάς

Γράφτηκε από τον

Για αντιδεοντολογική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά κατηγορεί τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ Αριστείδη Σταθόπουλο, ο Γιώργος Σωφρονάς (φωτό δεξιά).
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Κίνησης Φίλων Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας με ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι ο κ. Σταθόπουλος προέβη το περασμένο Σάββατο σε ανακοίνωση υποψηφιότητας μέλους Δ.Σ. χωρίς το Δ.Σ. να έχει συνεδριάσει για την υπόδειξη υποψηφίου και χωρίς να είναι καν ενημερωμένα τα μέλη του Δ.Σ. και ο πρόεδρος. Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται πάντως το όνομα της ομάδας, Γπου είναι ο Αστέρας Αρφαρών, ο οποίος έκοψε την πίτα του το περασμένο Σάββατο.


Αναλυτικά το κείμενο αναφέρει: " Η κίνηση Φίλων Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας καταγγέλλει τον κ. Σταθόπουλο Αριστείδη για αντιδεοντολογική, αντιδημοκρατική και προσβλητική για την θεσμική του θέση -ως προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας- συμπεριφορά του. Ο ίδιος είναι θεσμικά ο κύριος εγγυητής της τήρησης του καταστατικού της ΕΠΣΜ, το οποίο στο άρθρο 30 παρ. 2α και 2β  αναφέρει ρητά ότι «…Η υπόδειξη των υποψηφίων γίνεται από τα σωματεία  - μέλη...».
Ο κ. Σταθόπουλος καταστρατηγώντας κάθε έννοια αυτοτέλειας των σωματείων – μελών της Ενωσης -και καταργώντας τις εσωτερικές δημοκρατικές διαδικασίες κάθε σωματείου, προέβη σε ανακοίνωση υποψηφιότητας μέλους Δ.Σ., χωρίς το Δ.Σ. να έχει συνεδριάσει για την υπόδειξη υποψηφίου και χωρίς να είναι καν ενημερωμένα τα μέλη του Δ.Σ. και ο πρόεδρος.
Αυτό μάλιστα έγινε ενώ ήταν ο ίδιος σε Συνεστίαση - κοπή  Πίτας του εν λόγω σωματείου.
Κύριε  Σταθόπουλε κατανοούμε τον πανικό  σας. Δεν μπορούμε όμως να κατανοήσουμε την βάναυση καταπάτηση του καταστατικού και την ανυπαρξία στοιχειώδους σεβασμού εκ μέρους σας σε σωματείο μέλος σας.
Υ.Γ  Κύριε Σταθόπουλε η πραγματικότητα σας είναι γνωστή. Και
ότι ο Βασιλόπουλος Παναγιώτης ηγείται της κίνησης και ότι η κίνηση δεν έχει καμιά σχέση με κανένα κόμμα. Σας δηλώνουμε ότι το επίπεδο της αντιπαράθεσης το ορίζει ο αξιακός κώδικας των μελών της κίνησης".