Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2014 19:14

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Πήρε τον Βασίλη Κόκκαλη

Γράφτηκε από τον


Με τη φανέλα του Α.Ο. Φαραί θα αγωνίζεται πλέον ο Βασίλης Κόκκαλης. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από το Ασπρόχωμα και συμφώνησε σε όλα με την ομάδα των Γιαννιτσανίκων. Ο Κόκκαλης  έχει αγωνιστεί ακόμα σε Δόξα Κ, Πάμισο και Παναθηναϊκό Κ και αποτελεί τη  δεύτερη χειμερινή μεταγραφή μετά από αυτή του γκολκίπερ Παναγιώτη Αναστασόπουλου.


Η διοίκηση δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να προχωρήσει και σε τρίτη κίνηση αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό.  Στον αντίποδα παραχωρήθηκε στη Σπερχογεία ο Πασχάλης Παντσιώτης.
Αγωνιστικά, ο Α.Ο. Φαραί πήρε την Κυριακή μεγάλη νίκη στους Γαργαλιάνους με 1-0 επί του Τέλλου Αγρα και ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις. Η ομάδα του Βασίλη Μπλέτσα έκανε μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις και πανηγύρισε τρίποντο μετά από δύο και πλέον μήνες!
Οι ιθύνοντες εκτιμούν ότι αυτό το αποτέλεσμα θα δώσει ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια που περιλαμβάνει την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ομόνοια. Εκτός πλάνων είναι οι Βόλος, Βαρθαλάμης, με τον δεύτερο να μην αποφεύγει τελικά την επέμβαση (χιαστός), ενώ αναμένεται να επιστρέψουν οι Λιανός, Ξεροβάσιλας και Φλέσσας.