Σάββατο, 29 Δεκέμβριος 2018 10:35

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Περιμένουν τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο...

Γράφτηκε από τον

Το χθεσινό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της “Μαύρης Θύελλας” δεν απάντησε στο ερώτημα αν η διοίκηση της ομάδας θα συνεχίσει ή αν θα πάμε σε εκλογική γενική συνέλευση και νέες... διοικητικές περιπέτειες.

Και αυτό γιατί τα μέλη της διοίκησης περιμένουν να ακούσουν την θέση του βασικού χρηματοδότη της ομάδας Αγαθοκλή Χριστόπουλου, οι οποίες θα κρίνουν και το μέλλον της ομάδας.

Ο Αγ. Χριστόπουλος, όπως είχαμε γράψει χθες, δεν είχε σκοπό να παρευρεθεί στο συμβούλιο αλλά να στείλει εκπρόσωπο. Ετσι και έγινε, με τον Γιάννη Φαββατά να δίνει το παρών στο γήπεδο του Μεσσηνιακού εκπροσωπώντας τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν το συμβούλιο ο απερχόμενος πρόεδρος Αποστόλης Κουκούτσης μίλησε για αρκετή ώρα στο τηλέφωνο με τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο.

Ακολούθησε το συμβούλιο όπου η διοίκηση έκανε δεκτή την παραίτηση του προέδρου Αποστόλη Κουκούτση, ωστόσο δεν πήρε κάποια άλλη απόφαση πετώντας το μπαλάκι στον Αγαθοκλή Χριστόπουλο.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του γραμματέα Στέλιου Κουτίβα μετά το συμβούλιο: “Καλούμε τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο να δώσει το παρών στο νέο μας συμβούλιο, την Δευτέρα στις 4 μ.μ. στο γήπεδο Μεσσηνιακού για να μας πει τις προθέσεις και να δούμε αν θα συνεχίσει να λειτουργεί η ομάδα. Ο εκπρόσωπος του Γιάννης Φαββατάς έγινε δεκτός από εμάς δεν είχε άποψη όσον αφορά τις προθέσεις του Αγ. Χριστόπουλου.

Στο ίδιο πλαίσιο ήταν η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης που ακολούθησε: “Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣ Η Καλαμάτα, στην έκτακτη συνεδρίασή του, έκανε δεκτή την παραίτηση του Απόστολου Κουκούτση από την θέση του προέδρου και καλεί σε νέο διοικητικό συμβούλιο την ερχόμενη Δευτέρα 31/12/2018 και ώρα 16:00, τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο να παραβρεθεί για να δηλώσει τις προθέσεις του και να σχηματιστεί νέο ΔΣ”.

Ουσιαστικά, η στάση του Αγαθοκλή Χριστόπουλο θα κρίνει το μέλλον της ομάδας.

Ο ίδιος φαίνεται διατεθειμένος να συνεχίσει αλλά και δυσαρεστημένος από κάποια πράγματα στην ομάδα. Αναμένεται ωστόσο να κάνει άμεσα γνωστές τις προθέσεις του, πιθανότατα δίνοντας το παρών στην συνέλευση της Δευτέρας, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην “Μαύρη Θύελλα”.

Το παρών στο χθεσινό συμβούλιο έδωσαν ο αντιπρόεδρος Παύλος Κρανιώτης, ο γραμματέας Στέλιος Κουτίβας, ο ταμίας Παναγιώτης Πουλημένος, και τα μέλη Δημήτρης Αποστολόπουλος και Γιάννης Σταματογιαννόπουλος.