Παρασκευή, 04 Ιανουάριος 2019 17:00

Κωνσταντινέας: «Εντεταλμένη αποστολή η επίθεση στον Τζήλο»

Γράφτηκε από τον

Για την υπόθεση της μαφιόζικης επίθεσης στον ρέφερι Θανάση Τζήλο μίλησε στον Metropolis 95.5 FM ο Μεσσήνιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητής, Πέτρος Κωνσταντινέας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι δράστες είχαν εντολή και δεν λειτούργησαν από μόνοι τους.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε για την επίθεση του Τζήλου και την εύρεση των δραστών: «Είναι η πρώτη φορά που προσπαθούν να βρουν μια άκρη. Λειτούργησε η αστυνομία και δόξα το Θεό που βρέθηκε μια άκρη. Εμείς είχαμε ενεργήσει και πήγαμε και στο Υπουργείο. Μάλιστα, σκεφτόμασταν να κάνουμε και ένα φορέα για αυτό γιατί έχει ξεφύγει η κατάσταση. Όπως είναι η αντιτρομοκρατική είχαμε σκεφτεί σαν Κυβέρνηση να δούμε εάν μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα φορέα σχετικά με αυτό το θέμα. Σκεφτείτε σε τι σημείο έχουμε φτάσει. Είναι η κατάπτωση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για το εάν ήταν οργισμένοι οι δράστες ή όχι: «Κάποιος τους έστειλε. Πρέπει να διερευνηθεί. Κανένας νοήμων άνθρωπος δεν μπορεί να ξεσπάσει με αυτόν τον τρόπο γιατί δεν είναι λογικό. Είναι οργανωμένο έγκλημα. Πολλοί συνάδελφοι μου έχουν περάσει τα πάνδεινα αλλά σε ελάχιστες περιπτώσεις έχουν βρεθεί οι υπεύθυνοι. Είναι η πρώτη φορά που φαίνεται πως βρέθηκε μια άκρη. Είναι ευκαιρία να δοθεί άπλετο φως και να δούμε από πού ξεκινούν όλα τα αυτά τα επεισόδια βίας. Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δε μπορεί να το κάνει. Είναι εντεταλμένη αποστολή και πρέπει να βρεθούν εκείνοι που την έδωσαν».

«Εάν με κατεύθυνε ο Σταθόπουλος θα ήμουν διαιτητής Champions League»

Χαρακτηριστική ήταν η απάντηση του σε ερώτηση για τον Αριστείδη Σταθόπουλο: «Εάν με κατεύθυνε ο Σταθόπουλος θα ήμουν διαιτητής Champions League».