Τρίτη, 15 Ιανουάριος 2019 15:06

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Να είμαστε πρωταθλητές και στο τέλος της χρονιάς”, λέει ο Κ. Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Να είμαστε πρωταθλητές και στο τέλος της χρονιάς”, λέει ο Κ. Παλαμάρας

Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου έκανε τα εύκολα – δύσκολα στη Σπερχογεία (το 0-3 στο 70’ του έγινε 2-3 στο 86’), αλλά σημασία έχει ότι πέτυχε την 5η σερί νίκη και συνεχίζει πρώτος και αήττητος στην Α’ τοπική.

Με το σαββατιάτικο διπλό κατέκτησε μάλιστα και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρώτου γύρου. “Δεν μου λέει κάτι αυτό. Σημασία έχει να είμαστε πρωταθλητές και στο τέλος της χρονιάς. Θα παίξουμε σε δύσκολες έδρες, όπως Κυπαρισσία, Γαργαλιάνους, Πύλο, Απόλλωνα και χρειάζεται να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τη δική μας ομάδα”, λέει στην “Ελευθερία” ο Κώστας Παλαμάρας για την πορεία πρωταθλητισμού στις πρώτες 14 αγωνιστικές.

Ο προπονητής του Διαβολιτσίου σχολιάζοντας την πρόσφατη νίκη επί της Σπερχογείας είπε: “Θα κρατήσουμε στα θετικά ότι η ομάδα έδειξε διάθεση και είχε συνοχή παρά τα προβλήματα. Ο Μπαστακός για παράδειγμα έλειπε 20 μέρες και έπαιξε με τρεις προπονήσεις. Κάναμε πολλές φάσεις και βάλαμε τρία γκολ. Στα αρνητικά όμως και αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι από δικά μας λάθη βάλαμε τη Σπερχογεία στο παιχνίδι. Δεν τελειώσαμε το ματς και ευτυχώς που δεν το πληρώσαμε”.

Τελείωσε με Καλογερόπουλο,

παρελθόν ο Ασημακόπουλος

Το Διαβολίτσι έχει συμφωνήσει -όπως έχουνε γράψει- με τον Γιάννη Καλογερόπουλο και σήμερα ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του πρώτου σκόρερ της Α’ τοπικής. Στον αντίποδα θα λυθεί η συνεργασία με τον Κώστα Ασημακόπουλο, ενώ έχει σταματήσει εδώ και καιρό από τις προπονήσεις ο Γιάννης Βορίλας.