Σάββατο, 25 Ιανουάριος 2014 11:00

"Μαύρη Θύελλα": Υποχρεωμένη να κερδίσει αύριο τον Εθνικό Σαγέικων

Γράφτηκε από τον

Το αυριανό ματς με τον Εθνικό Σαγέικων (3 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) μπορεί με πρώτη ματιά να θεωρείται σχετικά εύκολο για την "Μαύρη Θύελλα", καθώς η Μεσσηνιακή ομάδα είναι μια από τις πιο ισχυρές ομάδες του ομίλου και θα υποδεχθεί μια από τις πιο αδύνατες.
Ωστόσο τα πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το συγκρότημα του Μίλτου Γκόφα προβληματίζουν τους Μεσσηνίους, οι οποίοι γνωρίζουν πλέον ότι θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή για να πάρουν τους τρεις πολυπόθητους βαθμούς αύριο.
Το ματς θα γίνει στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου και η Καλαμάτα θα στοχεύσει στους τρεις βαθμούς, ελπίζοντας ταυτόχρονα ότι θα έχει βαθμολογική απώλεια κάποιος εκ των δύο ομάδων που έχει μπροστά της στην βαθμολογία, την ΑΕ Καραϊσκάκης και την Ερμιονίδα.

Εκτός και ο Σκαρλάτος

Ο Γκόφας θα παρατάξει την ομάδα χωρίς να υπολογίζει στους τιμωρημένος Τσιμικλή και Καλαντζή ενώ εκτός μάχης τέθηκε χθες και ο Βασίλης Σκαρλάτος ο οποίος τελικά έχει θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για μια εβδομάδα.
Λιόλιος και Τσόπελας προπονήθηκαν χθες όμως έχουν ταλαιπωρηθεί από ιώσεις τις τελευταίες μέρες ενώ λόγω ίωσης δεν προπονήθηκε χθες ο Γιάννης Καλογερόπουλος!
Το μόνο ευχάριστο είναι ότι έχει δικαίωμα συμμετοχής ο νεοαποκτηθέντας Δημήτρης Μαρτίνος καθώς εκδόθηκε το δελτίο του.
Ανοικτά τα
μεταγραφικά…

Στο μεταγραφικό τομέα, ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο απόκτησης του 22χρονου μέσου Νίκου Σκόνδρα (έμεινε ελεύθερος από τη Γλυφάδα) ενώ οι Μεσσήνιοι βρίσκονται και σε αναζήτηση επιθετικού. Η περίπτωση του Αργεντίνου Νταμιάν Σολφερίνο ενδιαφέρει τους Καλαματιανούς οι οποίοι εξετάζουν και 2-3 περιπτώσεις επιθετικών ακόμη.

"Με προσοχή για τη νίκη",
λένε Γκόφας, Αθανασόπουλος

Σε δηλώσεις τους στο site της ομάδας ο προπονητής Μίλτος Γκόφας και ο επιθετικός Βασίλης Αθανασόπουλος τόνισαν ότι θα χρειαστεί προσοχή για να έρθει η νίκη
Ο Μίλτος Γκόφας τόνισε: «Ολα τα παιχνίδια δίνουν τους ίδιους βαθμούς και έχουν τις ίδιες δυσκολίες. Τα Σαγέικα είναι μια ομάδα που έπρεπε να βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία. Πρέπει να δώσουμε την προσοχή και σημασία που χρειάζεται ένα τέτοιο παιχνίδι».
Ο Βασίλης Αθανασόπουλος σημείωσε: «Πάμε για τη νίκη στον αγώνα με τα Σαγέικα για να κλείσουμε θετικά τον α' γύρο. Ετσι θα πάμε πιο συγκεντρωμένοι στο β' γύρο ώστε να μειώσουμε τη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται μπροστά μας και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια είναι των 5 ευρώ για τους άνεργους και τις γυναίκες και για τους υπόλοιπους στα 10 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα μέλη της διοίκησης σήμερα ενώ αύριο μπορούν να τα προμηθευτούν από το εκδοτήριο του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας, από τις 12.30 το μεσημέρι.
Επιπλέον, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων - Οπαδών Καλαμάτας «Bulldogs» προπωλεί εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν σήμερα από τα γραφεία του Συνδέσμου στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας (δίπλα από το Bar Bar) καθημερινά από τις 9 έως τις 12 το βράδυ.

Διαιτητής η Αντωνίου

Το ματς ορίστηκε να διαιτητεύσει η Ελένη Αντωνίου από την Ανατολική Αττική. Βοηθοί της θα είναι ο Ηλίας Μητάρης και ο Βασίλης Λάμπρου (επίσης από την Αν. Αττική) και παρατηρητής του αγώνα ο Γιαννόπουλος από την Ηλεία.