Παρασκευή, 31 Ιανουάριος 2014 14:34

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: "Ηταν δουλεμένη η ομάδα", λέει ο Διονύσης Πουλής

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: "Ηταν δουλεμένη η ομάδα", λέει ο Διονύσης Πουλής

Την ξέφρενη πορεία του συνεχίζει ο Ολυμπιακός Καλαμάτας που μετά τη νίκη του με 1-0 επί του Τσικλητήρα Πύλου ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Η καλαματιανή ομάδα "τρέχει" ένα σερί έξι αγωνιστικών δίχως ήττα από τότε που ανέλαβε τα ηνία ο Διονύσης Πουλής. Μεγάλο όπλο της ομάδας είναι η άμυνα της που δεν έχει δεχθεί γκολ στα έξι τελευταία ματς.
Ο Πουλής αναφερόμενος στο διάστημα που κάθεται στον πάγκο δήλωσε στο "Ν": "Δώσαμε βάση στην άμυνα μας για να πάρουμε ορισμένους βαθμούς και να ανέβουμε βαθμολογικά, με σκοπό να μας φύγει το άγχος και στη συνέχεια να παίζουμε ελεύθερα.
Είμαι ικανοποιημένος γιατί έχω πολλούς και καλούς παίκτες και με έχουν εντυπωσιάσει ορισμένα παιδιά που δεν διαθέτουν σπουδαίο όνομα όπως οι Παπαλέξης, Σίνος, Μπάλας κ.α.
Θέλω να πω πως τόσο τακτικά όσο και από πλευράς φυσικής κατάστασης η ομάδα ήταν δουλεμένη από τον προηγούμενο προπονητή και πιστεύω πως ο λόγος του όχι καλού ξεκινήματος στο πρωτάθλημα ήταν οι πολλές απουσίες. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με την ίδια τακτική βλέποντας κάθε ματς ξεχωριστά".
Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται τώρα για το εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Εθνικό Μελιγαλά. Το ζητούμενο είναι οι "ερυθρόλευκοι" να βελτιωθούν στο σκοράρισμα και αυτό όπως τονίζει ο Πουλής απαιτεί συγκέντρωση, αφού υπάρχουν τρεις καλοί επιθετικοί στην ομάδα.
Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών και η καλαματιανή ομάδα θα εμφανιστεί κομπλέ.
Στα μεταγραφικά εκτός από τον Γιώργο Ξυνό που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας, θα αποκτηθεί πιθανότατα και ένας τερματοφύλακας γιατί ο Βαγγέλης Τσούλος δεν μπορεί να ακολουθεί τόσο συχνά τις προπονήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.